Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

UNREAL ENGINE MEETUP: Pogledaj predavanje “Demistificirani game development”!

Split Tech City

Split Tech City

18.12.2023.

Kako se izrađuju videoigre? Koje alate koristiti, kako dizajnirati gameplay te kako naći vremena i motivacije za to?

To su neke od tema koje je 14.12. na Veleučilištu Aspira predstavio Tomislav Čipčić, splitski game designer i vlasnik prvog splitskog game studija – Panzer Division Games.

Tomislav iza sebe ima nekoliko uspješno izdanih igara (Attack at Dawn: North Africa i Brotherhood & Unity: War in Bosnia & Herzegovina), a kroz informativno i zabavno predavanje dao je uvid u svoj radni proces i otkrio tajne uspješnog game developmenta.

Njegovo predavanje “Demistificirani game development” možeš pogledati ovdje.

Splitski Unreal Engine Meetup je zajednica koja okuplja programere, filmaše, arhitekte, inženjere, industrijske dizajnere i entuzijaste za računalne prezentacije, kako bi razmijenili ideje i iskustva prilikom korištenja Unreal Engine-a, a ujedno imali mjesto gdje su dostupni potencijalnim poslodavcima i ulagačima.

Unreal Engine je set alata koji posljednjih nekoliko godina prerasta domenu engine-a za računalne igrice i postaje nezamjenjiv alat u mnogim industrijama gdje postoji potreba za foto-realističnim interaktivnim grafičkim prikazima ili virtualnom stvarnošću.

Ako ne želiš propustiti iduće izdanje, učlani se u Unreal Engine Split Meetup grupu!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti