Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani ─Źlan

Unreal Engine Meetup

Splitski Unreal Engine Meetup je zajednica koja okuplja programere, filma┼íe, arhitekte, in┼żenjere, industrijske dizajnere, i op─çenito entuzijaste za ra─Źunalne prezentacije, kako bi razmijenili ideje i iskustava prilikom kori┼ítenja Unreal Engine-a 4, ali ujedno imali mjesto gdje su dostupni potencijalnim poslodavcima i ulaga─Źima.

Unreal Engine je set alata koji posljednjih nekoliko godina prerasta domenu engine-a za ra─Źunalne igrice i postaje nezamjenjiv alat u mnogim industrijama gdje postoji potreba za foto-realisti─Źnim interaktivnim grafi─Źkim prikazima ili virtualnom stvarno┼í─çu.

Meetup se odr┼żava jednom mjese─Źno i idealna je prilika za upoznati programere i umjetnike koji se koriste ovom tehnologijom, predstavljati svoje ideje i projekte, postavljati pitanja i raspravljati o konkretnim izazovima u primjeni Unreal Engine-a 4, te za nau─Źiti ne┼íto novo.

Prija┼ínji doga─Ĺaji

Istra┼żi zajednicu