Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Unreal Engine Meetup

Splitski Unreal Engine Meetup je zajednica koja okuplja programere, filmaše, arhitekte, inženjere, industrijske dizajnere, i općenito entuzijaste za računalne prezentacije, kako bi razmijenili ideje i iskustava prilikom korištenja Unreal Engine-a, ali ujedno imali mjesto gdje su dostupni potencijalnim poslodavcima i ulagačima.

Unreal Engine je set alata koji posljednjih nekoliko godina prerasta domenu engine-a za računalne igrice i postaje nezamjenjiv alat u mnogim industrijama gdje postoji potreba za foto-realističnim interaktivnim grafičkim prikazima ili virtualnom stvarnošću.


Meetup se održava jednom mjesečno i idealna je prilika za upoznati programere i umjetnike koji se koriste ovom tehnologijom, predstavljati svoje ideje i projekte, postavljati pitanja i raspravljati o konkretnim izazovima u primjeni Unreal Engine-a 4, te za naučiti nešto novo.

Prijašnji događaji

Povezane novosti

Istraži zajednicu