Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Lideri u primjeni Sveltea i AI tehnologija na domaćem tržištu: Tilde Loop preselio na novu adresu i traži pojačanje!

Romana Ban

Romana Ban

16.11.2023.

Zadnjih je godina tvrtkama posebno izazovno (da ne kažemo problematično) u Splitu pronaći odgovarajući poslovni prostor. Jedna od Split Tech City članica koja je nedavno uspješno riješila stambeno pitanje (barem zasad!) je konzultantska tvrtka za software development Tilde Loop.

A kad je takva situacija u pitanju – jedini logični korak je otići do njih na kavu i porazgovarati o svemu što trenutno rade i planiraju! 🙂

Novi prostor, novi nalet kreativne enegije

Nika Marin i Dubravka Gizdić provele su nas kroz njihove nove urede u splitskom kvartu Kocunar.

“Naš prvi ured u Splitu bio je smješten gotovo u centru grada, no kako smo u zadnje vrijeme intenzivno zapošljavali, tako nam je pomalo postalo tijesno”, objasnile su nam razlog preseljenja.

Većinu njihovog tima čine developeri, koji u novom prostoru imaju sve što im treba, tako da većinom odabiru doći u ured, iako imaju i opciju remote rada.

Osim splitskog, Tilde Loop ima ured i u Londonu.

Mali-veliki peti rođendan 

Nedavno je Tilde Loop proslavio peti rođendan, a u proteklim godinama ova je ekipa postigla puno toga; iza njih su dugoročne suradnje i višegodišnji projekti s korporacijama i brojnim startupima.

Primjerice, jedan od njihovih većih klijenata je The Lowdown, femtech startup, čija je CTO Marija Ziterbart, direktorica Tilde Loop ureda u Londonu.

Rade i na projektima financijskog sektora – ecommerce, a od hrvatskih tvrtki izdvajaju Infinum, s kojim su ostvarili odličnu suradnju na nekoliko projekata.

Sposobnost praćenja brzog ritma tehnoloških inovacija ključna je za uspjeh u današnjem dinamičnom okruženju. Kroz suradnju s klijentima, nastoje implementirati najnovije tehnologije kako bi osigurali da njihovi poslovni procesi budu u skladu s najnovijim trendovima i standardima.

“Jedna od ključnih prednosti koje nas izdvajaju jest naša stručnost u radu sa Svelteom, inovativnim frameworkom koji je osvojio srca developera diljem svijeta. Svelte se ističe svojom jednostavnošću, brzinom izvođenja i elegantnim pristupom izgradnji korisničkih sučelja. Naš tim nije samo upoznat s osnovama Sveltea, već ga aktivno primjenjuje u praksi, što nas čini rijetkom pojavom na domaćem tržištu.”

Nadalje, jedno od područja u kojima se ističu je implementacija umjetne inteligencije (AI) u poslovne procese.

“Suradnja s našim klijentima obuhvaća integraciju AI rješenja koja poboljšavaju učinkovitost, optimiziraju procese i pružaju dodatnu vrijednost. Naš tim je uvijek spreman istražiti nove mogućnosti primjene AI tehnologija kako bismo osigurali da naši klijenti budu konkurentni i inovativni na tržištu.”

Kroz predan rad, neprestano učenje i implementaciju najnovijih tehnologija, Tilde Loop tim gradi reputaciju pouzdanog i inovativnog partnera.

“S ponosom se pozicioniramo kao lideri u primjeni Sveltea i AI tehnologija na domaćem tržištu, doprinoseći razvoju digitalnog okruženja i unaprjeđenju poslovanja naših klijenata.”

Tech meetupi za povezivanje zajednice

Tilde Loop je od samog otvaranja ureda u Splitu pokrenuo seriju izvrsno posjećenih meetupa, na kojem su se zainteresirani mogli bolje upoznati s njihovim radom i prilikama koje nude.

Neke od tema o kojima se govorilo na dosadašnjim izdanjima su razvoj startupa financiranog venture kapitalom iz perspektive CTO-a, karakteristike frameworka Svelte (koji zadnjih godina oduševljava developere!) i arhitektura softwarea.

Sve detalje o njihovom idućem tech meetupu moći ćeš pročitati – a gdje drugdje nego na Split Tech City portalu! 🙂

Traži se Node.js Developer!

Ova vrijedna ekipa i dalje traži pojačanja, a sve o otvorenoj poziciji Node.js Developer možeš vidjeti u malom STC oglasniku tech poslova

Tilde Loop, hvala vam na ugodnom razgovoru i vidimo se ubrzo!

Podijeli


O autoru:

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih na Split Tech City portalu.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti