Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Tilde Loop

Tilde Loop je konzultantska tvrtka za razvoj softvera specijalizirana za JavaScript.

Naši uredi su smješteni u Londonu i Splitu i (za sada) naš tim broji 10 članova.

Radimo s klijentima pretežno iz UK, od malih startupa sve do velikih korporacija, a suradnje s njima ostvarujemo na dva načina: oformimo naš tim koji razvija software za klijenta ili se naši developeri priključuju development timu klijenta. Krećemo se u krugu startupa i investitora pa nam većina klijenata dolazi po preporuci. 

Surađivali smo i surađujemo s korporacijama, ali i brojnim startupima.

Sve su to bile dugoročne suradnje i višegodišnji projekti. Na sve smo suradnje jako ponosni, osobito na startupe s kojima smo od njihovih samih početaka.

Izdvojili bismo Hero, s kojim smo surađivali od samih početaka i pomogli im razviti društvenu shopping platformu koja stvara osobniji i praktičniji način kupnje. Prošle godine akvizirala ih je Klarna za oko 168 milijuna dolara.

The Lowdown je femtech startup sa sjedištem u Londonu. Ove godine zatvorili su seed rundu investicija od 2,5 milijuna dolara kako bi nadogradili svoju platformu za žensko kontracepcijsko zdravlje. 

Uz to, radimo na projektima financijskog sektora, ecommerce, a od hrvatskih bismo tvrtki izdvojili Infinum s kojim smo ostvarili odličnu suradnju na nekoliko projekata.

Radimo u JavaScript stacku, backend u Node.js-u, a arhitekturu software prilagođavamo potrebama i veličini klijenata, u većini se slučajeva radi o mikroservisima. Za frontend uglavnom koristimo React.js i Next.js. Imamo iskustva i u Vue.js i Angularu. Uvijek koristimo najbolje i najmodernije alate koje nudi tech i developerska scena i u tijeku smo s najnovijim tehnologijama.

Cilj nam je racionalno rasti, bez gubitka kvalitete, te i dalje biti pouzdan partner startupima diljem Europe u njihovom rastu i razvoju.

Tilde Loop d.o.o

OIB: 41730982346

Adresa: Mezanovci 10B, Klis.

Otvorene pozicije

Povezane novosti

Istraži zajednicu