Blagdanska ponuda ‘tech’ događanja: Što nas sve čeka u prosincu?

Vrijeme je da u stilu ispratimo 2019. godinu; u Splitu nas ovog prosinca očekuje raznolika ponuda događaja koji slave poduzetništvo, tehnologiju i nove ideje!

ML/AI Split
2.12. u 18.30
PICS@FESB (Ruđera Boškovića 32)

Dva meetupa u jednom: ML/AI i MobileMonday okupljaju se u PICS-u i pružaju vam priliku “iz prve ruke” upoznati ML.NET, i to putem izrade demo aplikacije u C# i Xamarinu! Ulaz je besplatan, a prijave se primaju ovdje.

Marketing Meetup Split
4.12. u 18.00
Back bar Plan B (Ulica Slobode 16A)

33. izdanje marketinškog meetupa bit će u božićnom i opuštenom ruhu: razmjenjivat će se anegdote u vezi kampanja i klijenata, a to ne želite propustiti!

ProductTank Split
4.12. u 18.00
WIP coworking (Velebitska 147)

Prosinačko izdanje meetupa koji okuplja sve one kojima je razvoj proizvoda dio svakodnevice ugošćuje Stipu Režića iz Mushroom Cups.

Koju taktiku primijeniti za uspješno kombiniranje marketinga, cijena i istraživanja tržišta kako biste se pojavili na europskom i američkom tržištu, koliko su važna tehnološka rješenja za kontinuirani razvoj i rast komercijalnog proizvoda te kako se pametna tehnička rješenja mogu uklopiti u viziju i strategiju proizvoda – samo su neka od pitanja na koja će Stipe pokušati odgovoriti na temelju svog iskustva.

Prijave za sudjelovanje primaju se ovdje.

Open Coffee Split
6.12. u 18.00
Back bar Plan B (Ulica Slobode 16A)

Suosnivač i suvlasnik hrvatskog tehnološkog diva Nanobit, Alan Sumina, na 122. izdanju najdugovječnijeg splitskog meetupa otkrit će zanimljivosti i dosad nepoznate detalje o pokretanju i razvoju svog uspješnog biznisa. Broj mjesta je ograničen, a prijave se primaju ovdje.

Split Tech Cup
7.12. U 15.00
Sportski centar Mačak (Trondheimska 4d)

Splitska tehnološka zajednica i ovog se prosinca okuplja kako bi kroz druženje, rekreaciju i fair play prikupila sredstva za kupnju laptopa nekolicini splitske djece iz potrebitih obitelji.

Women in tech meetup Split
10.12.2019. u 19.15
Visoka škola Aspira, Domovinskog rata 65

Predavanjem Maje Dragojević Bačić predstavit će se izvori financiranja za žene poduzetnice te pojasniti važnost poduzetničkih potpornih institucija za poslovanje poduzetnika, s naglaskom na poduzetništvo žena, a predstavit će se i Poduzetnički centar Synergia i usluge koje nudi. Prijaviti se možete ovdje.

Get in the ring
12.12. u 19.00
Radisson Blu (Put Trstenika 19)

Svake godine zaklada Get in the Ring organizira globalno startup natjecanje na kojem pronalazi najperspektivnije startupe svijeta. Ove godine preliminarna natjecanja su već održana u više od 80 zemalja, a dosad odabranim startupima iz cijelog svijeta pridružit će se i jedan splitski, i to zahvaljujući Studentskom poduzetničkom inkubatoru, Ekonomskom fakultetu i Gradu Splitu. U finalu, 12. prosinca, održat će se tri borbe u boksačkom ringu, u kojima će se međusobno suočiti po jedan finalist.

Zainteresirani se mogu prijaviti na web stranici događaja do 4. prosinca 2019. u 23:59h. Prijaviti se mogu svi mali poduzetnici (doo, jdoo i obrt) registrirani u Splitu ili spremni prebaciti sjedište u Split.

Naravno, možete sudjelovati i kao gledatelji/navijači, a u tom vam je slučaju također potrebna prijava. 

Atlassian Community
17.12. u 18.00
PICS @FESB (Ruđera Boškovića 32)

Više informacija uskoro!

 

Design talk: Nino Bodač
18.12. u 20.00
PICS @FESB (Ruđera Boškovića 32)

Nakon duže pauze, sa svojim aktivnostima vraća se Design Hub Split, i to ovog puta u formatu design talka. Kroz razgovor s dizajnerom Ninom Bodačem, saznat ćemo više o njegovim početcima rada, radnim navikama i projektima, kao i glavnim interesima – tipografiji i dizajnerskom razmišljanju.

Više informacija potražite ovdje.

 

Tinel meetup
19.12.2019. u 18.00
Locastic, Lovački put 7

Posljednji Tinel u tekućoj godini dovodi vam Aleksandra Aškovića, pravog YouTube eksperta, koji je svoje profesionalno iskustvo stvarao na popularnim portalima i TV emisijama kao što su SportKlub, Svet Kompjutora, Game-Over i Kursor TV. Ako ste spremni naučiti sve o YouTube SEO algoritmu, prijavite se za sudjelovanje ovdje.

Podijeli

O autoru

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih kao izvršna urednica portala Split Tech City. Volonterka u duši, suosnivačica Kluba mladih Split, mama.