Kako doći do financiranja i institucijske podrške za poduzetničke projekte?

Na posljednjem ovogodišnjem izdanju “Women in tech meetup Split” pozabavit ćemo se onime što svakoj (budućoj) poduzetnici treba – pravi izvor informacija i podrške i, naravno – novac!

U goste nam 10.12. dolazi Maja Dragojević Bačić iz Poduzetničkog centra Synergia, koja će održati predavanje “Kako kao poduzetnica najbolje iskoristiti institucijske podrške i izvore financiranja?

Ovim predavanjem predstavit će se izvori financiranja za žene poduzetnice te pojasniti važnost poduzetničkih potpornih institucija za poslovanje poduzetnika, s naglaskom na poduzetništvo žena, a predstavit će se i Poduzetnički centar Synergia i usluge koje nudi.

Maja vodi i razvija poslovanje tvrtke u području eliminiranja administrativnih opterećenja i poboljšanja poslovnog okruženja, vodi segment financijskog savjetovanja i poduzetnički centar. Posjeduje višegodišnje radno iskustvo u savjetovanju top managementa različitih gospodarskih sektora, upravljanju financijskim procesima poduzeća i neprofitnih organizacija, kao i provedbi projekata financiranih iz EU fondova.

Svojim djelovanjem doprinijela je uspostavljanju te razvoju inovacija i inovacijskih sustava za praćenje financijskih procesa, kao i kreiranju potrebnih računovodstvenih analitika i izvještaja.

Agenda:
19.15-19.30 Networking
19.30-20.15 Predavanje
20.15-20.30 Networking

Svoje sudjelovanje možete potvrditi na Meetup.com platformi.

Predavanje će se održati u prostorijama Visoke škole Aspira, inače članice Split Tech Cityja (ulica Domovinskog rata 65, dvorana A4).

Naš meetup “Women in tech meetup Split” organizira se zahvaljujući sponzorstvu američko-hrvatske tvrtke Extension Engine i uz podršku Splitsko-dalmatinske županije u sklopu njihova projekta ICT županija.

Podijeli

O autoru

Startup.hr

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.