Na Open Coffee-u u Splitu doznaj sve o Nanobitu!

Za zatvaranje još jedne uspješne godine Open Coffee meeetupa odlučili smo vam dovesti posebnog gosta, od kojeg ćete zasigurno imati što čuti i naučiti. Naime, on je suosnivač i suvlasnik jedne od najuspješnijih hrvatskih IT tvrtki, koja je prošle godine uprihodila gotovo 140 milijuna kuna, dok ove godine očekuje prihod veći od dvjesto milijuna kuna!

Riječ je o Alanu Sumini i njegovoj tvrtki Nanobit, iza kojih su brojni uspjesi i nagrade, poput prvog hrvatskog EY Poduzetnika godine, Zlatnog ključa za najboljeg izvoznika, Deloitte Fast 50, Zlatne bilance…

Sumina je čest gost brojnih konferencija i panela, na kojima rado govori o osnivanju, razvoju i funkcioniranju Nanobita, regionalnog lidera u izradi mobilnih igara, a upravo će na 122. Open Coffee meetupu otkriti nepoznate detalje o svemu navedenom!

Je li bio “štreberski” tip, je li još tijekom obrazovanja na neki način stjecao praksu, kako je upoznao partnera i odlučio se na zajednički poslovni pothvat s njim, zašto je odlučio razvijati mobilne igre za žene, na koji je način učio o vođenju tima i tvrtke, je li često pod stresom, kako izgleda život hrvatskog poduzetnika milijunaša – sve ćete to imati priliku čuti 6.12. na predavanju “Stvaranje Nanobita: izazovi i naučene lekcije” s početkom u 18 sati u Back baru Plana B!

Nakon predavanja, kao i obično, predviđeno je druženje i dobri stari networking 🙂

Sudjelovanje je besplatno, ali prijave su obvezne na Meetup platformi.

Vidimo se!

Podijeli

O autoru

Startup.hr

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.