Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Upoznaj naše partnere: TEAPETRArt

Split Tech City

Split Tech City

14.06.2024.

Nastavljamo sklapati partnerstva kojima Split Tech City zajednici omogućavamo posebne popuste na izvrsne usluge i proizvode.

Tako naši članovi informatičku opremu kupuju u trgovini HGSPOT, poslovnim partnerima  smještaj omogućuju u AC Hotel by Marriott Split, izlete brodovima rezerviraju kod Toto Travel, aktivne teambuildinge u prirodi organiziraju kod Eyes of Sturba

Uza sve navedeno, mislimo da bi im dobro došlo i malo umjetničkog poticaja, tako da smo im ovog puta pripremili doista posebno partnerstvo:

TEAPETRArt je glazbenica koja moderan IT&biznis svijet prožima notama violine, i to u svom  jednostavnom i sofisticiranom stilu.

Tea Petra Debak je umjetnica koja je u glazbi od svoje četvrte godine. Ambiciozna u radu, svira obrade poznatih svjetskih izvođača na akustičnoj ili električnoj violini.

Bilo da se radi o eventu, domjenku ili konferenciji, otvaranju poslovnog prostora ili team buildingu, violina može biti moment iznenađenja koji će svaki događaj učiniti nezaboravnim.

Tea Petra upravo atmosferu smatra najvećom prednošću nekog događaja sa glazbom naspram onog bez glazbe:

“Ako su pogođeni prikladan žanr i ambijent, uspjeh izvedbe i stapanje s temom eventa je zagarantirano. Čak i kad uzvanici dođu ciljano ili samo zbog npr. određenog panelista ili govornika, glazba ponudi nešto dodatno – dodatnu vrijednost koju nosiš dalje.”

Zanimalo nas je kakav je osjećaj u svom radu spajati umjetnost i poduzetništvo, na što nam je Tea Petra odgovorila:

“To je vještina i balans između emocija i racia. Umjetnost je kreativna, poduzetništvo je egzaktno. Kad osjetim previše strategije i rizika u svom djelovanju, uzmem violinu i uđem u studio. Takav, balansirani, pristup omogućuje mi uspjeh u oba svijeta i pomaže mi da ostanem centrirana na svoju inicijalnu viziju – djelovati permanentno i zdravo, kako za sebe, tako i za zajednicu, dajući baš TU emociju kroz glazbu.”

Tea Petra je tijekom studiranja pohađala razne seminare, edukacije i konferencije, a svi takvi događaji uvijek su joj djelovali “mrvu suhoparno”.

“Tu je nedostajalo, reklo bi se, ‘bokun ležernosti’. S druge strane, biznis i IT svijet ‘trpe’ kreativnost i upravo je zato implementiranje glazbe u otvaranje ili zatvaranje eventa, u mini pauze ili dio za networking idealna kombinacija! Zbog toga sam s oduševljenjem pristala na partnerstvo sa Split Tech Cityjem”, priznala je Tea Petra.

U suradnji s kolegama glazbenicima, TEAPETRArt nudi različite opcije za nastup:

  • Solo violina
  • Violina + DJ
  • Duo: violina + gitara
  • Trio: violina + gitara + vokal
  • Kvartet: violina + gitara + vokal + bubnjar

Teu Petru možete pratiti na Instagramu, a svoje joj upite šaljite na teapetrad@gmail.com.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti