Pridruži nam se na drugom Festivalu tehnologije i poduzetništva!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Upoznaj naše partnere: HGSPOT

Split Tech City

Split Tech City

12.07.2022.

Sretni smo što se u zadnje vrijeme našoj Split Tech City zajednici kao članovi pridružuju mnoge tvrtke, institucije i pojedinci.

Kako bismo svima njima dali što veću vrijednost i pružili što bolje člansko iskustvo, nastojat ćemo im omogućiti male i velike benefite koje će pamtiti. O čemu je riječ? 

Partnerstvima do veće vrijednosti za članove

Sklapat ćemo partnerstva iz kojih će svi izvući nešto korisno.

Zahvaljujući našim partnerima, članovi Split Tech City zajednice dobivat će posebne popuste i pogodnosti.

Jer naši članovi to zaslužuju! 😀

HGSPOT – prva asocijacija na informatičku opremu

Danas ti predstavljamo našeg partnera kojeg brojni zaljubljenici u tehnologiju iz našega grada, ali i puno šire, jednostavno obožavaju.

Naime, kad je riječ o kupovini raznovrsne informatičke opreme, mnogima je prva asocijacija upravo naš novi partner – HGSPOT.

U ponudi imaju računalne komponente, stolna i prijenosna računala, smartphone, tablete i razne dodatke za iste, periferiju, kamere, fotoaparate, cjelokupan Apple asortiman i slično. 

Raznovrsni izbor i stručni kadar

Iz HGSPOT-a priznau kako se trude se raznovrsnim izborom, najnovijim asortimanom i stručnim kadrom zadovoljiti različite potrebe svojih kupaca.

“Od poznatih brandova računalne opreme uvijek biramo one najkvalitetnije i provjerene; kod nas možete naći Asus, Acer, Lenovo, HP, Western Digital, Logitech,  Zalman, Corsair, Intel, AMD, Samsung, LG i mnoge druge.”

Osim odličnom ponudom, u HGSPOT-u se mogu pohvaliti kako su kontinuiranim educiranjem svog osoblja postali Authorised Reseller Apple proizvoda, tako da kod njih možete očekivati i Dan Apple proizvoda, koji svi željno iščekuju.

Proaktivno širenje ljubavi prema IT-u

Kako vole djelovati proaktivno, uvijek pokušavaju naći nove i zanimljive načine približavanja IT-a svojim kupcima.

“Otvaranjem novih tržišnih niša nastojimo povećati obujam poslovanja te smo tako u ponudu uvrstili i leasing računalne opreme za pravne osobe.”

Naše partnerstvo samo potvrđuje njihove riječi; i ovo je jedan od načina da se još više približe svojim vjernim, ali i novim kupcima.

Sigurni smo da će naši članovi s radošću iskoristiti pogodnosti koje im je HGSPOT omogućio.

HGSPOT, hvala vam na partnerstvu!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti