Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Upoznaj naše partnere: AC Hotel by Marriott Split 

Split Tech City

Split Tech City

20.03.2024.

Znaš li da članovi Split Tech City zajednice imaju posebne popuste kod naših partnera?

Naime, kako bismo pružili što bolje člansko iskustvo tvrtkama koje nam se pridruže, nastojimo sklapati partnerstva koja će im omogućiti prikladne pogodnosti.

Tako, primjerice, partnerstvo njegujemo s trgovinom računalne opreme HGSPOT i agencijom Toto Travel.

Od početka ove godine bogatiji smo za još jednu vrijednu suradnju:

Split Tech City sklopio je partnerstvo s AC Hotel by Marriott Split!

S obzirom na to da naši članovi često ugošćuju kolege i poslovne partnere iz drugih gradova i zemalja, potrebno im je ugodno mjesto u koje će ih s povjerenjem usmjeriti. 

S druge strane, potrebni su im i reprezentativni prostori za održavanje konferencija, prezentacija i sastanaka koje organiziraju.

Uz to, mi smo maštali o spektakularnim kadrovima za Split Tech City himnu.

Sve gore navedeno našli smo u AC Hotelu. 😉

U najvišem neboderu 

AC Hotel by Marriott Split smjestio se na najvišim katovima novootvorenog Westgate Towera u Splitu. Riječ je o najvišem neboderu u Hrvatskoj, visokom 135 metara, s kojeg se pruža spektakularni pogled na Jadransko more i čitavu splitsku panoramu. 

Dizajniran od strane poznatog arhitekta Otta Barića, AC Hotel by Marriott Split formira se s čistim modernim linijama i estetski proporcionalnim prostorima. 

Maksimalna udobnost i funkcionalnost

Fleksibilni i otvoreni zajednički prostori dizajnirani su kako bi pružili maksimalnu udobnost i funkcionalnost, čineći ih savršenim za poslovne sastanke i druženje, dok AC Lobby hotela obiluje umjetninama domaćih autora, kao i zbirkom knjiga, albuma o arhitekturi i modi, evocirajući osjećaj pažljivo uređene galerije.

Suvremeni minimalistički dizajn 214 soba i apartmana omogućuje gostima da prostor koriste na način koji im najviše odgovara, nudeći dovoljno prostora za pohranu prtljage ili udobno radno mjesto. 

U skladu s jadranskom kulinarskom scenom AC Hotel by Marriott Split nudi okuse mediteranske kuhinje u restoranu Laureto, dok Cumano Bar nudi raznovrsne kreativne koktele i vremenske klasike s modernim twistom.

Ostali sadržaji uključuju 178 SPA s unutarnjim bazenom, saunom i parnom sobom; 325 četvornih metara prostora za sastanke koji udobno mogu primiti do 240 ljudi te teretanu s modernom opremom i panoramskim pogledom na Jadransko more.

 AC Hotel by Marriott Split, hvala na partnerstvu!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti