Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Upoznaj naše partnere: Eyes of Sturba

Split Tech City

Split Tech City

07.06.2024.

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti vam novog Split Tech City partnera, uz kojeg se naši članovi više neće trebati dvoumiti oko toga gdje organizirati teambuilding za pamćenje!

Riječ je o Eyes of Sturba, fantastičnom konceptu aktivnog odmora u BIH, iza kojeg stoji Matej Bartulica.

Ako niste znali, Sturba je rijeka koja protječe kroz Livanjsko polje, koje u zadnje vrijeme privlači sve više ljubitelja prirode, i to u svako godišnje doba.

“Imam višegodišnje iskustvo u outdoor turizmu, a prošle godine sam sa svojim timom pokrenuo vlastitu priču. Kreiramo jednodnevne ili višednevne ponude aktivnog boravka u prirodi”, objašnjava Matej.

Livno nije na kraj svijeta, zato dobro pogledajte što sve Eyes of Sturba nudi!

KAJAK SAFARI 

Vožnja prozirnim kajacima rijekom Sturbom omogućuje vam da zavirite ispod površine i istražite podvodni svijet. Temperatura vode je oko 12 stupnjeva pa onima koji se odluče i okupati tijekom vožnje pruža pravo rashlađenje u vrućim ljetnim danima!

WILD HORSES SAFARI

Posjetite treće najveće krdo divljih konja u svijetu! Ovi konji slobodno lutaju na platou Kruzi iznad Livna. Uz pratnju iskusnog vodiča, obiđite teren džipovima, dajte se u potragu za divljim konjima i posjetite vidikovac s odličnom kulisom za fotografiranje!

NATURE SPA 

Nakon cjelodnevnog boravka u prirodi, opustite se u Nature Spa centru, osmišljenom da svojim gostima pruži užitak, opuštanje i udobnost. Moguće je zakupiti cijeli centar, tako da gosti uživaju u potpunoj privatnosti! Gastronomska ponuda, glazba uživo i još puno toga čeka vas u Nature Spa centru, koji čeka vaš kontakt kako bi složili ponudu po Vašim željama!  

Eyes of Sturba, hvala na partnerstvu!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti