Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Upoznaj naše partnere: Toto Travel 

Split Tech City

Split Tech City

04.09.2023.

Kako bismo članovima Split Tech City zajednice dali što veću vrijednost i pružili što bolje člansko iskustvo, nastojimo sklapati partnerstva koja će im omogućiti posebne pogodnosti.

Naši članovi tako već imaju posebne popuste u Hotelu Ora i trgovini računalne opreme HGSPOT, a sad za njih opet imamo odlične vijesti:

Split Tech City sklopio je partnerstvo s agencijom Toto Travel!

Najveća flota brodova u Splitu

Agencija Toto Travel ima najveću flotu brodova u Splitu, dostupnih za grupne ili privatne (tailor made) dnevne ture.

Uz pomoć mladog tima profesionalaca svojim klijentima žele pružiti najbolje iskustvo u otkrivanju ljepota dalmatinskih gradova i otoka. 

“Naš team building program zaposlenicima omogućuje odmak od svakodnevnice, boravak na svježem zraku, sport, zabavu i edukaciju. S druge strane, poslodavcima pruža mogućnost upoznavanja svojih timova iz druge perspektive.”

Transferi, izleti, team building

Od ostalih usluga ističu brodske transfere kao najugodniji i najefikasniji način putovanja na otoke.

Transfere, kao i izlete te team building, organiziraju s različitim vrstama brodova te su uvjereni da u njihovoj ponudi svatko može pronaći nešto za sebe i svoje zaposlenike.

Sigurni smo da će naši članovi s radošću iskoristiti pogodnosti koje im je Toto Travel omogućio.

Toto Travel, hvala vam na partnerstvu!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti