Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Pinija Poljaković je voditeljica prvog dana Split Tech City Festivala

Split Tech City

Split Tech City

22.08.2023.

Broji se sitno do jubilarnog izdanja našeg najvećeg događaja. 😀

Treći Split Tech City Festival održat će se 8. i 9. rujna u Ljetnom kinu Bačvice.

Prvi dan Festivala bit će održan na hrvatskom jeziku, a već smo otkrili gotovo sve detalje o predavačima i panelistima koji će nastupiti u glavnom dijelu programa:

predavanja će održati Ana Bedalov, Biljana Cerin i Ivan Biliškov, dok će na panel raspravi o juniorima i seniorima govoriti Ante Dagelić, Mensur Duraković i Antonio Šerić.

Voditeljska palica u sigurnim rukama

Da bi na pozornici (i oko nje) sve išlo kao po špagi, pobrinuli smo se da voditeljsku palicu drži osoba koja je stručna, elokventna, autentična, zabavna i – s kojom obožavamo raditi!

Sve navedene kriterije ispunila je jedna i jedina – Pinija Poljaković (jer tko se još zove Pinija?!). 😉

Pinija Poljaković je komunikacijska stručnjakinja po zanimanju, sociologinja po diplomi, voditeljica i novinarka po iskustvu te trenerica javnih i medijskih nastupa po pozivu.

U nastavku saznaj više o njenom bogatom iskustvu koje ju je vodilo do vrhunca dosadašnje karijere – vođenja trećeg Split Tech City Festivala! 😀

Od radija i TV-a preko komunikacija i treninga do poduzetništva

Njen medijski put započeo je prije petnaest godina te je bila voditeljica, novinarka i urednica brojnih emisija na radiju KL-Eurodom i Radio Splitu.

Mikrofonu je često dodavala TV kamere te je vodila različite javne događaje, konferencije i festivale poput Festivala znanosti, Festivala cvijeća, Festivala mediteranskog filma Split, Noći istraživača, Dana karijera i Festivala dalmatinskih klapa Omiš (s izravnim prijenosom na HRT-u!). 

Pinija Poljaković kao moderatorica panela na drugom Split Tech City Festivalu (Foto: Bruno Dubravec)

Zatim ulazi u komunikacijske vode, najprije kao Voditeljica komunikacija u Udruzi za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce, gdje vodi sve komunikacije Udruge, kako na brojnim međunarodnim projektima, tako i prema medijima i javnosti.

Kasnije se kao komunikacijska stručnjakinja pridružuje svjetskoj organizaciji za zaštitu prirode WWF, gdje osmišljava i provodi brojne projekte, vodi komunikacijske pakete i timove više međunarodnih projekata. 

Niz godina pomaže pojedincima i timovima kao trenerica javnih i medijskih nastupa; u posljednjih 7 godina više stotina ljudi je prošlo kroz njene treninge, privatne ili grupne, online ili uživo. Započela je još u Udruzi Sunce sa zaposlenicima i projektnim partnerima te nastavila unutar WWF-a, gdje je bila in-house trener dostupan za čitavu organizaciju u više od 100 zemalja.

Početkom 2023. postaje poduzetnica s misijom osnaživanja svih koji se bore s tremom, kao i onih čije se prezentacijske vještine uvijek mogu dodatno izbrusiti.

Pinija Poljaković kao voditeljica Split Tech City NEXT konferencije (Foto: Ivan Gracin)

Uz vođenje podcasta, različitih događaja i moderiranja panela, najviše uživa upravo kao trenerica javnog i medijskog nastupa, bez obzira na to radi li se o juniorima, profesionalcima ili međunarodnim menadžerima.

Uvjereni smo da će ti uz Pinijino vođenje (Pinija, povedi nas!) treći Split Tech City Festival biti pravi gušt!

I strpi se još malo; uskoro otkrivamo sve o pretprogramu i četvrtom predavaču prvog dana, kao i sve što još ne znaš o internacionalnom danu Festivala (9.9.).

Kupi ulaznicu i vidimo se 8. i 9. rujna u Ljetnom kinu Bačvice!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti