Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

DEV&DESIGN: Prijavi se na Profico Academy!

Split Tech City

Split Tech City

12.07.2023.

Želiš se baviti programiranjem ili UI/UX dizajnom? Prijavi se na Profico Academy!

Prijaviti se možeš do 17.7. na academy.profi.co.

Profico Academy je dev & design edukacijski program koji polaznike priprema za samostalan rad i zaposlenje u digitalnoj industriji.

Kroz 8 tjedana i kombinaciju predavanja i praktičnog rada, Profico Academy polaznike obučava vještinama koje su direktno primjenjive na tržištu.

Prvi ciklus počinje 1.8. u Splitu, a dostupni programi su: 

  • Frontend Development (React)
  • Backend Development (Node.js)
  • UI/UX design

Svaki program vode iskusni mentori; stručnjaci s brojnim godinama iskustva u svojim područjima.

Svaki tjedan počinje relevantnim predavanjem i zadatkom koji obrađenu teoriju provodi u praksu.

Dodatno usmjeravanje tvojih vještina i stručni savjeti čekaju te na individualnim konzultacijama s tvojim mentorom.

Profico je digitalna agencija koja gradi vrhunske digitalne proizvode u sferama pametnih gradova, ekonomije dijeljenja, digitalnih medija, zelene tehnologije i blockchaina.

Klijenti su im iz Skandinavije, zapadne Europe, SAD-a i Kanade, a 11 godina uspješnih projekata i dugih partnerstava pričaju priču o njihovom znanju i iskustvu u digitalnoj industriji.

Upravo to znanje i iskustvo Profico često dijeli van svojih zidova i pridonosi edukaciji mladih generacija. Lokalnu IT zajednicu su gradili kroz brojne meetupe, konferencije i predavanja, a dio njihovih zaposlenika predaje na fakultetima.

Nakon nekoliko uspješnih iteracija Profico Summer Campa, Profico želi podignuti razinu i kvalitetu edukacije iduće generacije developera i dizajnera.

Profico Academy je odlična prilika za sve koji se žele ostvariti u digitalnoj industriji i uložiti u svoj profesionalni razvoj.

Sve informacije o Profico Academy možeš pronaći na academy.profi.co.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti