Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Na 2. Aspirinom Poduzetničkom adventu o poduzetničkom stresu i umjetnoj inteligenciji

Split Tech City

Split Tech City

30.11.2023.

Ako znaš kako je bilo na prvom Poduzetničkom adventu u Aspiri, onda sigurno nećeš propustiti drugo izdanje ovog networking eventa!

Veleučilište Aspira poziva sve zainteresirane na 2. Poduzetnički advent, koji će se održati 6.12.2023. s početkom u 17.30 na Aspiri u Splitu (Domovinskog rata 65).

O poduzetničkom stresu

U ulozi keynote speakera naći će se psiholog Sandro Kraljević, koji će održati kratko predavanje na temu “Možemo li se (i kako) nositi s kontinuiranim poduzetničkim stresom?”.

Govorit će o strategijama prepoznavanja i upravljanja stresom te o tome kako stres može postati pokretač uspjeha umjesto prepreke.

Podijelit će praktične tehnike koje pomažu u očuvanju mentalnog zdravlja i produktivnosti u izazovima poduzetništva. Sandro će pružiti odgovore kako pronaći ravnotežu i izgraditi otpornost na stres u brzom poduzetničkom okruženju.

Sandra smo imali priliku upoznati na događaju koji smo lani organizirali, o čemu detaljnije možeš pročitati ovdje.

Umjetna inteligencija – uteg ili inspiracija?

Debata koja će se održati nakon predavanja pokušat će iznjedriti odgovore na pitanja predstavlja li umjetna inteligencija uteg ili inspiraciju u poslovanju te predstavlja li ljudski faktor neizostavni dio kada je riječ o istoj.

Moderatorsku palicu preuzet će Pinija Poljaković (Media and Public Speaking Trainer at Art Media), dok će sudionici debate biti Martina Raškaj (konzultantica za CV i LinkedIn), Dragana Eterović (Hotel Manager at Luxury Hotel Jupiter & Diocletian), Toni Boban (Boban + partneri studio za arhitekturu, urbanizam i dizajn) i Nina Erceg (Product Owner at Rimac Technology).

Vidimo se!

“U pravom božićnom duhu, uz stručnjake iz prakse, družit ćemo se uz neizostavne adventske specijalitete, pozivaju organizatori.

Prijavnicu, kao i raspored održavanja eventa, možeš pronaći OVDJE.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti