Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Boban + partneri

Boban + partneri je projektantski studio baziran u Splitu koji se bavi arhitekturom i dizajnom. Ured se temelji na radu osnivača arhitekta Tonija Bobana i tima arhitekata tvrtke, kao i na kolaboracijama/projektnim partnerstvima tvrtke sa mrežom stalnih suradnika.

S našim profesionalnim i kreativnim timom pristupamo svakom zadatku osobno i analitički.

Naš je dizajn kontekstualan, raznovrstan i istraživački. Osim arhitekture i urbanizma svojim klijentima nudimo sveobuhvatne usluge dizajna kao što su produkt dizajn, dizajn interijera i dizajn plovila (yacht design). B+P vjeruje da je ključ održivosti u rješenjima nadahnutim prirodom i da se minimalizam dizajna temelji na jednostavnosti i racionalnosti. Koristeći holistički pristup dizajnu i projektnim zadacima, našim klijentima ostvarujemo dodatnu vrijednost njihovih investicija.

Prepoznati smo kao tehnološki napredan studio. Tehnologijom inoviramo kreativne i poslovne procese tvrtke.

Naši projekti prije izvođenja žive u virtualnom svijetu, u kojem se projektiraju i prezentiraju u imerzivnom iskustvu našim klijentima. Osim arhitektonskih suradnji, B+P surađuje i sa IT tvrtkama i tvrtkama iz područja industrijskog dizajna na način da koristimo svoja projektna iskustva na multidisciplinarnim poljima.

BOBAN PLUS PARTNERI d.o.o.

Adresa: Vukovarska 111, Split
OIB: 92845007538

Povezane novosti

Istraži zajednicu

Boban + partneri

Boban + partneri je projektantski studio baziran u Splitu koji se bavi arhitekturom, urbanizmom i dizajnom.

Ured se temelji na radu osnivača arhitekta Tonija Bobana i na kolaborativnoj platformi partnerskih tvrtki. Tvrtka je osnovana 2017. godine.

S našim profesionalnim i kreativnim timom pristupamo svakom zadatku osobno i analitički. Naš je dizajn kontekstualan, raznovrstan i istraživački.

Svojim klijentima nudimo sveobuhvatne usluge dizajna kao što su produkt dizajn, dizajn interijera te arhitektonske i urbanističke usluge.

B+P vjeruje da je ključ održivosti u rješenjima nadahnutim prirodom i da se minimalizam dizajna temelji na jednostavnosti i racionalnosti.

Naš rad se uvijek trudi postići društvene ciljeve arhitekture istražujući holistički urbanizam i dizajn.

Osim arhitektonskih suradnji, B+P surađuje i sa IT tvrtkama i tvrtkama iz područja industrijskog dizajna na način da koristimo svoja projektna iskustva na multidisciplinarnim poljima.

Prepoznati smo kao tehnološki napredan studio. Tehnologijom inoviramo kreativne i poslovne procese tvrtke. Naši projekti prije izvođenja žive u virtualnom svijetu, u kojem se projektiraju i prezentiraju u imerzivnom iskustvu našim klijentima.

Boban plus partneri d.o.o.

Adresa: Vukovarska 111, Split
OIB: 92845007538

Istraži zajednicu