Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

OpenCoffee meetup: Popijte s nama kavu i saznajte kako učinkovito upravljati stresom

Tina Tomičić

Tina Tomičić

27.10.2021.

Gost 131. OpenCoffee meetupa, koji će se održati u srijedu 3.11. u 18 sati u pivnici Tap B, je Mislav Tomić, full stack developer sportskog duha, jedan od osnivača platforme dobartek.hr i Blank-a, s više od 10 godina iskustva u razvoju softvera. Mislav će svim zainteresiranima podijeliti učinkovite alate za kontrolu i smanjenje stresa bazirane na vlastitom iskustvu.

Stres i njegovi uzroci

Stres je stanje poremećene psihofizičke ravnoteže pojedinca, nastalo zbog njegove fizičke, psihičke ili socijalne ugroženosti. Stresne reakcije nam služe za preživljavanje, ali i za prilagodbu novim situacijama i nošenju sa svakodnevnim izazovima. Uzroci stresa su objektivni vanjski događaji (stresori), a stres je naše unutarnje stanje. 

Kroz svoje izlaganje, Mislav će se dotaknuti utjecaja stresa na naše zdravlje, kroničnog stresa, te sindroma pregorijevanja, poznatijeg kao burnout

Stres management for dummies

S obzirom da nije stručnjak u ovom području, već “običan tip” izložen svakodnevnom stresu, zainteresiran za načine kako postati bolja verzija sebe, fokusirat će se na vlastita iskustva i stvari koje za njega funkcioniraju. Osvrnut će se i na boljku modernog društva – preopterećenost informacijama i naglasiti važnost povremenog isključivanja. 

O Mislavu

Mislav Tomić je full stack developer s preko 10 godina iskustva u razvoju softvera. Ljubitelj je baseball-a, Crossfit-a, trčanja i sportskog penjanja. Interesiraju ga načini kako postati bolja verzija sebe, istražuje i eksperimentira s različitim pristupima te voli pomagati drugima na istom putu.

Prijava za događaj je obavezna

S obzirom da je broj sudionika ograničen, sugeriramo da požurite s prijavom! Pridružite nam se i naučite kako postati bolja verzija sebe – fizički, mentalno i profesionalno! 

Podijeli


O autoru:

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)

Povezane novosti