Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani ─Źlan

OpenCoffee Split je pokrenut 2008. godine sa ciljem “face-to-face” povezivanja lokalne zajednice dizajnera, programera, marketinga┼ía, poduzetnika, investitora te studenata sa interesima prema tehnolo┼íkom sektoru.

Od 2008. godine do danas je odr┼żano 130. doga─Ĺaja te povezano preko 1000 ljudi ┼íto OpenCoffee ─Źini najaktivnijim i konzistentnijim meetup-om u regiji.

Na OpenCoffee redovito gostuju osniva─Źi vode─çih hrvatskih tehnolo┼íkih tvrtki gdje nesebi─Źno dijele svoja znanja i iskustva.

Iskustvo organiziranja OpenCoffee-a je motiviralo organizatora Tonija Trivkovi─ça da osnuje Split Tech City udrugu. Najve─ça vrijednost OpenCoffee-a je networking jer na svakom meetupu imate priliku iskora─Źiti iz zone komfora te upoznati nekoga novoga.

Dobrodo┼íli ste na sljede─çi meetup, nau─Źite ne┼íto novo slu┼íaju─çi predavanje i upoznajte nekog novog za vrijeme umre┼żavanja!

Prija┼ínji doga─Ĺaji

Split Tech City TV

Istra┼żi zajednicu