Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

dobartek.hr najveća je domaća platforma za naručivanje hrane putem interneta pokrenuta 2013. godine u Splitu. Započela je kao studentski projekt, a devet godina kasnije pretvorila se u važan prodajni kanal koji povezuje preko 100.000 korisnika i stotinjak restorana u najvećim hrvatskim gradovima – Splitu, Zagrebu, Zadru, Dubrovniku, Rijeci, Šibeniku, Osijeku, Kaštelima, Solinu, Trogiru i Imotskom. 

Od osnutka do danas, dobartek.hr tim kontinuirano radi na razvijanju platforme i poboljšanju korisničkog iskustva, a aktivni su i članovi lokalne zajednice. U proteklih deset godine pokrenuli su nekolicinu humanitarnih akcija u suradnji s udrugom MOST i ekološku inicijativa #UživajOffline za #PlasticFree Jadran. Naime, posljednje tri godine od svake narudžbe odvajao se dio novca za čišćenje mora i Jadrana od plasičnog otpada, a organizirano je i nekoliko ekoloških akcija na dubrovačkom otoku Kalamoti, Drveniku Velikom i splitskoj plaži Žnjan

Nova generacija ručka na poslu 

Dio njihove ponude je i posebno razvijeno rješenje za poslovne korisnike koji na brz i jednostavan način mogu naručiti ručak u uredu – dobartek.hr na poslu. Grupno naručivanje, raznolik izbor restorana i jela, mjesečno plaćanje i evidencija troškova samo su neke od prednosti usluge. 

dobartek.hr na poslu namijenjen je zaposlenicima koji sami plaćaju ručak, ali i tvrtkama koje subvencioniraju prehranu svojim zaposlenicima. Svaka tvrtka ima svoj račun i grupnu košaricu u kojoj zaposlenici sa svojih uređaja dodaju jela, a narudžba se automatski šalje u odabrani restoran i stiže na adresu u dogovoreno vrijeme. 

Tvrtka i zaposlenici u svakom trenutku imaju uvid u svoje narudžbe što im može pomoći u prakticiranju zdrave prehrane i evidenciji mjesečnih troškova. Račun za naručenu hranu stiže na kraju mjeseca, a navedeni način plaćanja posebno je praktičan za tvrtke koje svojim zaposlenicima osiguravaju prehranu kao neoporezivi trošak. Zaposlenici koji sami plaćaju ručak na poslu nemaju obvezu potpisivanja ugovora i mogu u bilo kojem trenutku prestati koristiti uslugu, dok tvrtke koje svojim zaposlenicima osiguravaju prehranu prije korištenja imaju obvezu potpisivanja ugovora koji se posebno prilagođava njihovim potrebama. 

Usluga je potpuno besplatna, a trenutno je dostupna u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Šibenku i Dubrovniku

Južni pol d.o.o.

Adresa: Zrinsko frankopanska 64, Split
OIB: 55042771507

Povezane novosti

Istraži zajednicu