Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Blank je softverska tvrtka iz Splita koja se bavi razvojem web i mobilnih digitalnih proizvoda. 

Ideja o osnivanju tvrtke rodila se još u studentskim danima, kada su Nebojša Veron, Mislav Tomić i Marko Marinović volontirajući sakupljali znanje o radu na projektima, vođenju timova i širili svoju ljubav prema programiranju. Blank su osnovali 2020. godine, a tvrtka danas broji gotovo 30 zaposlenika koji rade s domaćim i stranim klijentima, a razvijaju i neke interne projekte poput platforme za naručivanje hrane dobartek.hr i NFT marketplacea Endemic.

Blank je uvijek u potrazi za kvalitetnim pojedincima na svim razinama senioriteta, od studenata do seniora. Najviše zapošljavaju programere, a uz development, nude usluge i product dizajna, QA, PM i dizajna aplikacija. Pri zapošljavanju prednost daju kandidatima koji će se karakterno uklopiti u tim jer tehnološko znanje dolazi s iskustvom. Zato u uredu vlada opuštena i prijateljska atmosfera. 

Također, organiziraju interne meetupe s NFT i generalno Web3 temama, sudjeluju na konferencijama, a svake godine studentima održavaju i ljetni internship s fokusom na Web3 tehnologije.

Blank development d.o.o.

Adresa: Zrinsko Frankopanska 64, 21000 Split
OIB: 57702289232

Otvorene pozicije

Povezane novosti

Istraži zajednicu