Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

NEXT predavač: Mislav Malenica

Split Tech City

Split Tech City

16.03.2023.

Nakon što se već danima priča o NEXT-u, predavanjima Andrijane i Željke, te panel raspravi koja donosi odgovore o budućnosti, svima vam je jasno da će na NEXT-u biti ponešto za svakoga. Ali i da će neki naučiti nešto novo i proširiti svoje vidike!

U subotu, 25. ožujka, Amfiteatar Doma mladih će biti mjesto upravo za takvo nešto! 😀

Osim tema koje će pokriti prva dva predavanja i panel rasprava, jedan od fokusa NEXT-a su nove tehnologije. A što je novije od umjetne inteligencije?!

O toj temi će nam predavanje održati Mislav Malenica, direktor i osnivač Mindsmiths-a te predsjednik Hrvatske udruge za umjetnu inteligenciju CroAI. Mislav je stručnjak za AI, strojno učenje, teoriju igara i modeliranje ljudskog ponašanja.

Iza njega stoji 18 godina iskustva u području umjetne inteligencije, koje je u početku stekao kao znanstveni novak na Institutu Ruđer Bošković, a kasnije kroz izgradnju AI startupa Mindsmiths. U Mindsmiths-u, Mislav i njegov tim kreiraju alat za razvoj AI-first aplikacija.

Naslov njegovog predavanja je: “Kako AI mijenja svijet?”

Chat GPT je pokrenuo pravu medijsku lavinu – svi pričaju o brojnim mogućnostima tog novog nevjerojatnog AI alata. No, što je uopće AI? Kako mijenja svijet u kojem živimo i što još možemo očekivati u budućnosti? Kako na najbolji način iskoristiti AI i postati dio najatraktivnije zajednice danas?

Dođite na NEXT, odslušajte Mislavovo predavanje i saznajte kako postati kreatori promjena!

Čekamo vas u Amfiteatru Doma mladih u subotu, 25. ožujka!

Sudjelovanje na NEXT-u je besplatno, a sve što trebate učiniti je prijaviti se putem registracijske forme! I povesti svoje prijatelje!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti