Pridruži nam se na drugom Festivalu tehnologije i poduzetništva!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Najava šestog predavača STC konferencije: Marko Prljić

Romana Ban

Romana Ban

16.10.2019.

Split Tech City motivacijska konferencija za mlade održat će se 9.11.2019. pod sloganom “Živi lokalno, radi globalno!

Mlada će publika, kao što već znate, moći uživo čuti poduzetnička iskustva Ante Dagelića, Nenada Ćuka, Ivana Blagajića, Ivana Blaževića i Darija Borasa. Pitate se tko će im se još pridružiti na pozornici?

Danas vam predstavljamo Marka Prljića, Splićanina koji je samostalnim učenjem i radom postao cijenjeni stručnjak u više IT područja.

Još sam kao srednjoškolac bio zaluđen otkrićem Photoshopa i kreativnim mogućnostima koje nudi. Poslije sam se zaljubio u web dizajn i polako je krenula moja ‘freelancerska’ avantura”, prisjeća se Marko, koji je samostalno učio dizajnirati i programirati.

Imao je svoju agenciju, radio je za druge, pokrenuo je nekoliko svojih startupova, vodio projekte, a jedina je konstanta bila što je gotovo uvijek radio za strane klijente.

Kroz rad sve naučiš”, ističe.

Zadnjih nekoliko godina usmjerio se u svijet ‘blockchaina’; danas živi u Zagrebu, gdje je zaposlen u tvrtki ConsenSys kao direktor dizajna. Aktivno djeluje unutar Ethereum zajednice te kroz razne inicijative, kao primjerice Open Source Web3 Design, Ethereum Magicians i mnoge druge projekte, hackatone i stručne konferencije svojim radom doprinosi razvoju ekosustava.

Ne čekajte nikoga da vam pruži priliku za učenje i napredovanje, već sami sebi stvarajte prilike”, poručuje Marko, koji će vas na konferenciji zasigurno oduševiti predavanjem “Uspjeh nije cilj nego posljedica”!

Prijavite se za besplatno sudjelovanje i vidimo se 9.11.!

Podijeli


O autoru:

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih na Split Tech City portalu.

Povezane novosti