Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Najava prvog predavača STC konferencije: Ante Dagelić

Romana Ban

Romana Ban

17.09.2019.

Kao što smo vam obećali, vrijeme je da počnemo otkrivati koga ćete sve imati prilike poslušati na prvoj Split Tech City motivacijskoj konferenciji za mlade, koja će se pod sloganom “Živi lokalno, radi globalno!” održati 9.11.2019.

Prvi od inspirativnih poduzetnika koje vam predstavljamo je mladi Splićanin Ante Dagelić, suvlasnik tvrtke GetByBus i doktorant na FESB-u.

Još sam se u osnovnoj školi zaljubio u informatiku i sudjelovao na natjecanjima, tako da sam za srednju školu odabrao Elektrotehničku – smjer računarstvo. Već sam kao srednjoškolac ‘freelancerski’ odrađivao poslove, a poduzetnički duh nije me napuštao ni tijekom fakulteta; kao student Računarstva na FESB-u počeo sam s Mortenom Smalbyjem iz Danske razvijati GetByBus, a s kolegom sam pokrenuo tvrtku Profico”, prisjeća se Ante.

Dakle, on je tijekom svog obrazovanja stekao iskustva kao netko ni za cijelog života!

A jesam li spomenula da je kao student imao prosjek 5.0?

Danas je Ante na doktoratu iz analitike podataka i računarne sigurnosti, s partnerom uspješno vodi IT tvrtku GetByBus i investira u startupe, a uza sve to vodi idiličan obiteljski život u svom gradu.

Pravi primjer naše krilatice – Živi lokalno, radi globalno!

Nismo svi isti, ali meni je ode lipo!

Detaljnije o svim Antinim poduzetničkim potezima, razmišljanjima i savjetima poslušajte uživo na našoj konferenciji u sklopu njegova predavanja “Od programera do suvlasnika uspješne IT tvrtke“!

Uhvatite svoje mjesto još danas i prijavite se!

Podijeli


O autoru:

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih kao izvršna urednica portala Split Tech City. Volonterka u duši, suosnivačica Kluba mladih Split, mama.

Povezane novosti