Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Split Tech City sudjeluje na ENTER konferenciji. Jer obrazovanje se tiče svih nas!

Split Tech City

Split Tech City

30.11.2022.

Imamo super vijest, na koju smo baš ponosni:

Split Tech City sudjeluje na drugom izdanju najveće konferencije o obrazovanju i povezanim industrijama –  ENTER, koja će se održati 2. i 3. prosinca u Spaladium Areni.

Ova konferencija ima razvojnu, edukacijsku i promocijsku ulogu za sve dionike odgojno-obrazovnog sustava koji na bilo koji način sudjeluju u ostvarenju potencijala visokomotiviranih i potencijalno darovitih učenika.

Na tri pozornice očekuju se predavanja stranih i domaćih stručnjaka u području obrazovanja.

Split Tech City kao bitan faktor neformalnog obrazovanja mladih u Splitu

Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije je, kao organizator ENTER konferencije, prepoznao važnost aktivnosti kojima Split Tech City već godinama pozitivno utječe na neformalno obrazovanje i poticanje poduzetništva, stoga su nas pozvali da kreiramo dio programa.

Srednjoškolci rado sudjeluju na događajima u organizaciji Split Tech Cityja, poput ovogodišnjeg Festivala tehnologije i poduzetništva.

Mi smo sa zahvalnošću prihvatili ovaj zadatak i okupili nekoliko svojih članova koji će svoje vrijedno iskustvo prenijeti mladoj publici.

Naime, među sudionicima se očekuju brojni srednjoškolci i studenti, kojima će biti od neizmjerne važnosti čuti savjete uspješnih splitskih poduzetnika iz tehnološkog sektora.

Boje Split Tech Cityja branit će Toni Nikolić (Vizual), Antonio Perić-Mažar (Locastic) i Marin Varvodić (Caelor, Evolutio), koji će u subotu ujutro na glavnoj pozornici održati kratka predavanja o svojim karijernim putevima.

Nakon njihovih predavanja, uslijedit će panel rasprava na kojoj ćemo, uz moderiranje naše Romane Ban, s njima razgovarati o vještinama potrebnima za uspjeh u digitalnom poslovanju.

Toni Nikolić: Karijera u digitalnom marketingu i poduzetništvu

Toni Nikolić vlasnik je agencije za digitalni marketing Vizual, koja pomaže tvrtkama da se bolje predstave u digitalnom svijetu uz kvalitetan sadržaj, dizajn, vizualni identitet, profesionalnu fotografiju, ekspertno znanje oglašavanja na društvenim mrežama, video i odnose s javnošću.

Ova mlada agencija iz Splita, osnovana 2020. godine, u svom kratkom postojanju ostvarila je suradnje s preko 50 različitih tvrtki. 

Toni Nikolić (Vizual)

Na ovom predavanju Toni će ukratko predstaviti svoj put te pričati o radu u hotelskim grupacijama Radisson Blu i Le Meridien te o pokretanju vlastitog biznisa.

Antonio Perić-Mažar: Kad narastem, želim biti direktor 

Antonio je direktor agencije Locastic, koja se bavi razvojem softverskih aplikacija za klijente diljem svijeta, ali i serijski poduzetnik koji stoji iza turističkog startupa Litto.

Redovni je predavač na tehnološkim konferencijama diljem svijeta kao što su PhpDay, SymfonyCamp, PhpUK, DevCon i mnoge druge.

Pored toga je suorganizator BlockSplit konferencije i popularnog Tinel meetupa, a na ENTER konferenciji će podijeliti svoj karijerni put.

Antonio Perić-Mažar (Locastic)

Svrati na predavanje i saznaj što bi Antonio poručio mlađem sebi te kako se razvijao njegov profesionalni put; od prvih studentskih poslova, freelancinga do pokretanja agencije Locastic, koja danas radi s klijentima kao što su BMW, Sonos, TUI grupacija, Tommy, A1 i mnoge druge strane i domaće tvrtke.

Marin Varvodić: Od sporta do uspješne karijere u IT-u

Karijeru je započeo na sportskim terenima, a danas igra na poziciji CEO-a u dvije uspješne IT tvrtke, Caelor i Evolutio.

Marin Varvodić (Caelor, Evolutio)

Sportska ozljeda označila je kraj jedne karijere te mu je otvorila vrata novim prilikama koje nije mogao ni zamisliti.

Marinova priča pokazatelj je kako život ne možemo planirati, ali ga uz trud, rad i učenje novih vještina možemo nadigrati.

Obrazovanje se tiče svih nas!

Među ostalim temama o kojima će se govoriti na dvodnevnoj ENTER konferenciji su vještine budućnosti, inovativne metode u STEM području i tehnologija u obrazovanju, a poseban dio konferencije predviđen je za zabavno-edukativne sadržaje.

Cijeli program možeš vidjeti ovdje.

Pokrovitelj ENTER konferencije je Splitsko-dalmatinska županija, a organizatori su Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije i tvrtka Fortitudo development

Ulaz na konferenciju je besplatan, a prijave za sudjelovanje otvorene su ovdje.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti