Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

IKEA dizajner dolazi u Split na Tinel Meetup

Split Tech City

Split Tech City

29.11.2022.

Digitalni stručnjaci i UI/UX dizajneri došli su na svoje kad je u pitanju Tinel meetup – sljedeće besplatno predavanje je samo za njih! 

Jednom mjesečno Tinel, uz pomoć partnera Digitalna Dalmacija, dovodi neke od najboljih predavača u industriji kako bi besplatno dijelili znanje s lokalnom zajednicom.

Upoznavanje novih ljudi, razmjena kontakata, iskustava i ideja glavni je cilj ovog događaja. 

Sljedeći s kojim ćeš imati priliku napraviti isto je Kene Udeze – stručnjak s ogromnim iskustvom kad je dizajn u pitanju.

Nekad je pridonosio dizajnu na Booking.com, vodio dizajn na CcHUB-u, a trenutno je dizajner proizvoda i organizator fizičkih prostora u švedskoj tvrtki IKEA

“Dizajn je timski sport”

Udeze će održati predavanje na temu “Dizajn je timski sport” kako bi svim prisutnima pokazao da je za stvaranje vrhunskih proizvoda potreban tim profesionalaca iz susjednih disciplina: poput pisanja tekstova, razvoja i upravljanja proizvodima. 

“Posao dizajniranja proizvoda često se pripisuje isključivo osobi s titulom ‘dizajner’. Ovo je nešto poput pretpostavke da se redatelj filma sam brine za scenarij, rasvjetu i zvuk.”

Ako imaš bilo kakvo pitanje za UI/UX dizajnera u IKEA-i, imat ćeš ga priliku postaviti 8. prosinca u Splitu, na adresi Lovački put 7. 

Agenda:

18:00 — 18:30 Okupljanje

18:30 — 18:35 Uvodna riječ

18:35 — 19:30 Kene Udeze: “Dizajn je timski sport”

19:30 — 19:45 Q&A: Pitajte Kenea!

19:45 — Networking uz besplatnu pizzu i pivo!

Predavanje je besplatno, ali je potrebno rezervirati mjesto. To možeš napraviti ovdje.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti