Vizual je novi član Split Tech City zajednice

Vizual je mlada firma koja je s radom krenula početkom 2020. godine, a od nedavno je i član Split Tech City zajednice!

Riječ je o full service digitalnoj marketinškoj agenciji smještenoj u Splitu. Pružaju usluge kreiranja sadržaja za društvene mreže, grafičkog dizajna, Google i Fb oglašavanja, SEO optimizacije, a bave se i pripremom foto i video sadržaja za društvene mreže.

Nedugo nakon osnivanja suočili su se s krizom; većina njihovih klijenata dolazi iz turističko-ugostiteljske branše, a s pojavom pandemije pripremeno su obustavili svoj rad i značajno smanjili ili čak potpuno ugasili budžete za marketing.

“Ovakav početak poslovanja je bio malo šokantan, ali nas je kriza naučila da ne stavljamo sva jaja u istu košaru”,

priznao nam je osnivač Vizuala Toni Nikolić.

Naučenu lekciju su i primijenili pa su tijekom godine razvili uspješne suradnje s zdravstvenim ustanovama, zubarima, tvrtkama iz IT sektora i drugim firmama koje nisu u tolikoj mjeri osjetile pad prometa uslijed pandemije. Glavni izazov im je zapravo bio predstaviti se novim klijentima, zadobiti njihovo povjerenje i isplanirati usluge koje će im ponuditi, kao i cijenu.

“Danas možemo reći da smo na početni šok uspješno i brzo odgovorili te da ponovo stabilno poslujemo i veselimo se novim izazovima koji nas čekaju kroz 2021. godinu.”

Struktura zaposlenih

U firmi su trenutno 2 stalna člana tima s još nekoliko povremenih suradnika na pojedinim projektima. Prošle godine su u najavi imali i neke veće projekte koji su trebali omogućiti širenje tima međutim pandemija ih je okončala.

Iako su do sada radili gotovo isključivo na lokalnom tržištu, kao jedan od idućih izazova i ciljeva navode predstavljanje Vizuala van granica RH.

Kvalitetno predstavljanje branda u digitalnom svijetu

Jedan od značajnijih projekata svakako im je Mediterranean Rooftop event koji su organizirali za španjolski brand Gin Mare, a to je ujedno i prvi takav event u Hrvatskoj.

Tokom godine radili su i sa sljedećim klijentima: Tin Food & Wine, Restoran Kabinet, Burow Dental Studio, Svpetrvs hoteli, Gava Waterman Resort, Velvet Club, La Playa Day & Night, Djoraj, Time Boutique Hotel, Hotel Split, Hotel Osam, Health In, Baraka Brew bar & Eatery, Baoli bar, Sunset Food, Sunset Beach bar, Restoran L’Aroma, Royal Dalmatia travel agency.

“Naši klijenti su ujedno i naši partneri koji s nama sudjeluju u kompletnom procesu provedbe kampanje, a zajedno dolazimo do najkreativnijih rješenja.”

Budući planovi

Uzimajući u obzir da su mali tim s uskim marketinškim specijalizacijama, u budućnosti planiraju ostvariti sljedeće ciljeve: napredovati u time managementu, upravljanju financijama, vođenju administrativnih poslova, optimizirati radne procese i poboljšati ostale segmente vezane uz upravljanje poduzećem.

Split Tech City zajednica im želi puno sreće i bit će im podrška na putu ka uspjehu! 🙂
Otvoren poziv

Upućujemo poziv i ostalim tvrtkama da se pridruže udruzi kao član i postanu dio Split Tech City zajednice.

 

Podijeli

O autoru

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)