Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

KING ICT

Stvaramo digitalnu budućnost za sve nas. I generacije koje dolaze. 

Naša specijalnost su napredna ICT rješenja koja pozitivno utječu na društvo i poslovanje.

Tvrtka smo sa sjedištem u Zagrebu, uredima diljem regije i u Bruxelles. Nedavno smo otvorili i ured u Splitu sa željom da naši kolege postanu i stručnjaci locirani na jugu Hrvatske.

KING ICT zapošljava preko 730 djelatnika koji svakodnevno rade na rješenjima što čine razliku.

Nove tehnologije, stručnost i personalizirani pristup korisnicima omogućuju nam razvoj i implementaciju rješenja u područjima poput transporta, energetike, obrazovanja, telekomunikacija, financija i sigurnosti.

Stalna ulaganja u znanje i jaka partnerstva ključni su aspekt našeg uspjeha.

Suradnja s tvrtkama kao što su CISCO, Dell Technologies, Genetec, Oracle, SAP, VMware i mnoge druge omogućuje nam da radimo s najnovijim tehnologijama i koristimo najbolje prakse.

Brojne nagrade i zadovoljni klijenti dokaz su stručnosti naših djelatnika, kojima na raspolaganje dajemo brojne beneficije.

Na domaćem terenu, s našim ste se rješenjima zasigurno susreli, primjerice prilikom korištenja aplikacije za javni prijevoz te upisa u srednje škole i fakultete.

Dokazali smo i konkurentnost na međunarodnom tržištu, o čemu najbolje svjedoči implementacija SIEM rješenja iz sfere cyber securityja za NATO Agenciju (NCIA).

Ulažemo u znanost, obrazovanje i mlade te se ponosimo što smo Google partner for Education za Hrvatsku.

KING ICT d.o.o.

Adresa: Ulica Kralja Zvonimira 14 (7. kat), Split

OIB: 67001695549

Povezane novosti

Istraži zajednicu