Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

KING ICT Weekend Workshops opet u Splitu: Nauči o implementaciji Hangfire-a u .NET!

Split Tech City

Split Tech City

09.11.2023.

Tvrtka KING ICT već godinama provodi odličan edukativni program za studente pod nazivom KING ICT Akademija.

U sklopu Akademije, dosad je preko 500 studenata razvilo više od 30 aplikacija i okušalo se u radu na stvarnom projektu u jednoj od najbrže rastućih industrija na svijetu.

Sa željom da nastave prenositi praktično znanje, mentori s Akademije pokrenuli su Weekend Workshops @KING – ciklus radionica za studente tehničkih/poslovnih usmjerenja.

Sada je vrijeme za novu dozu edukacije:

KING ICT 25.11. (subota) u Splitu (Zvonimirova 14) organizira radionicu o implementaciji Hangfire-a u .NET okruženju!

Ova radionica će vam pružiti priliku da steknete vrijedno iskustvo u radu s Hangfire-om, popularnim open-source alatom za upravljanje zadacima u pozadini u .NET aplikacijama. Također, ovo je odlična prilika da unaprijedite svoje vještine i steknete iskustvo koje će vam koristiti u budućim projektima”, najavljuju organizatori.

Radionica će se održati hibridno (online i uživo).

Kod prijave je potrebno naglasiti na koji način želiš sudjelovati jer je broj sudionika koje će KING ICT moći primiti uživo limitiran na 10 (najbržih) prijava, dok je ukupan broj sudionika 25.

“Za one koji nam se pridruže uživo osigurali smo ručak i goodie bag”, napominju iz KING ICT-a.

Agenda:

9:00-9:30 Okupljanje i uvod

09:30-10:20 Teorijski dio 1

10:20-10:40 Pauza

10:40-11:30 Teorijski dio 2

11:30-12:30 Pauza za ručak

12:30-13:30 Praktični dio 1

13:30-13:40 Pauza

13:40-15:00 Praktični dio 2

Predavači:

Jedan od predavača bit će Ante Birčić, .NET razvojni inženjer sa 4 godine iskustva na raznim projektima: “Trenutno radim na projektu APPRRR, konkretnije na razvoju Agronet sustava koji je zadužen za elektroničko popunjavanje zahtjeva za izravnu potporu poljoprivrednicima. U slobodno vrijeme volim igrati nogomet i šah.”

Drugi predavač je Vlado Jurić, senior .NET developer u Kingu. Trenutno također radi na projektu APPRRR pa će na Akademiji, s tehničke strane, pričati o najnovijim tehnologijama – mikroservisi, dockeri, kubernetes… “Pridružite se ovom predavanju kako bismo zajedno, na zanimljiv način, prošli kroz bitne dijelove jedne moderne .NET aplikacije!”

Prijavi se ovdje!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti