Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

KING ICT AKADEMIJA: Na plaćenoj ljetnoj praksi uči o programiranju, QA i poslovnoj analitici!

Split Tech City

Split Tech City

05.07.2023.

Ako si još uvijek u potrazi za ljetnom praksom, imamo dobre vijesti:

Plaćena praksa tvrtke KING ICT ove se godine održava i u Splitu!

Rad na stvarnim projektima

KING ICT već godinama provodi odličan edukativni program za studente pod nazivom KING ICT Akademija.

U sklopu Akademije, dosad je preko 500 studenata razvilo više od 30 aplikacija i okušalo se u radu na stvarnom projektu u jednoj od najbrže rastućih industrija na svijetu.

“Studenti su razvijali aplikacije koje su se zaista koristile u tvrtki, dobili su najbolje mentore koji su ih vodili korak po korak i objasnili im sve nejasnoće. Što je najbolje, brojni polaznici naše Akademije ostali su raditi kod nas”, istaknula je Ivana Belošević.

Svakako preporučujemo da poslušaš dojmove studenata koji su već prošli Akademiju, ali i da baciš oko na KING ICT Weekend Workshop! 🙂

Splitska Akademija

Ovog će se ljeta KING ICT Akademija održati i u Splitu (Zvonimirova 14), i to u novom, svježem formatu! 

Studente očekuju plaćena praksa i projektni tim, a za one koji se pokažu najboljima, moguć je prelazak na prave projekte!

“U timskom okruženju i uz podršku mentora, polaznici će naučiti razvijati aplikaciju ‘from scratch’: od praktičnog rada, show offa do primjene aplikacije u svakodnevnom radu.”

Područja o kojima će se učiti na Akademiji su Poslovna analiza (BA), Razvoj softwarea (DEV) i Osiguranje kvalitete (QA).

Prijave su otvorene do 9.7.!

Više informacija potraži na službenoj stranici KING ICT Akademije.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti