Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

IT Sistemi

IT Sistemi – Nove Tehnologije d.o.o. jedna je od vodećih IT tvrtki u regiji specijalizirana za implementaciju rješenja za upravljanje dokumentima, korporativnim sadržajem i poslovnim procesima (DMS, ECM, BPM, input management).

Ukratko, rješenja i proizvodi koje razvijamo zaduženi su za stvaranje modernog radnog okruženja sa svim prednostima koje digitalizacija donosi – jednostavnije, brže i učinkovitije poslovanje.

Kako nam je bitno stvoriti perfect fit Enterprise Information Management rješenja za svoje korisnike, tako nam je bitno i okružiti se ljudima s kojima činimo pobjednički tim.

Trenutno okupljamo preko 100 stručnjaka, a uredi su nam smješteni u Splitu i Zagrebu.

Dovoljno smo mali da možemo biti agilni, a kroz 20+ godina iskustva i stabilnog poslovanja postali smo dovoljno veliki da možemo osigurati sklad te kontinuirani razvoj privatnog i poslovnog života svim članovima svog tima.

Od 2021. godine ponosni smo član ASEE Grupe, jednog od najvećih operatera u jugoistočnoj Europi, koji nudi širok portfelj bankarskih proizvoda, ali i niz rješenja za telekomunikacije, komunalne usluge, javni sektor i osiguranje.

IT Sistemi - Nove tehnologije d.o.o.

OIB: 92881995081

Adresa: Zrinsko Frankopanska 64, 21000 Split

Otvorene pozicije

Povezane novosti

Istraži zajednicu