Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

STC Festival 2023: Pogledaj snimke otvaranja Festivala i panel rasprave o juniorima i seniorima!

Split Tech City

Split Tech City

03.10.2023.

Treće izdanje Split Tech City Festivala održalo se 8. i 9. rujna 2023. u Ljetnom kinu Bačvice. Na dvodnevnoj konferenciji posvećenoj tehnologiji i poduzetništvu sudjelovalo je gotovo 400 ljudi.

Predavanja, panel rasprave i umrežavanje još su jednom bili dobitna kombinacija za uživanje u edukaciji i upoznavanju novih ljudi sličnih interesa.

Uz Grad Split, Split Tech City Festival podržale su tvrtke AGILOGetByBusBitcoin Store i EPAM Systems.

Program prvog dana Festivala vodila je Pinija Poljaković.

Festival je službeno otvorio Ivica Puljak, gradonačelnik Grada Splita, a sve prisutne pozdravio je i Toni Trivković, predsjednik Split Tech Cityja.

Ivica Puljak
Toni Trivković

Službeni program prvog dana Festivala otvoren je panel raspravom “Evolucija znanja i odgovornosti: Od juniora do seniora”.

Kao panelisti su nastupili Ante Dagelić (GetByBus), Mensur Duraković (Agilathon) i Ivan Listeš (IT Sistemi), dok je moderatorica bila Romana Ban (Split Tech City).

Uživaj u snimkama i obavezno se pretplati na Split Tech City YouTube kanal za više zanimljivog sadržaja!

Fotografije: Bruno Dubravec

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti