Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Agilathon je tržišni lider u eCOA industriji koji se bavi dizajnom, razvojem i validacijom mobilnih i web rješenja koja se koriste u kliničkim ispitivanjima.

Industrijski smo stručnjaci s više od 15 godina iskustva i pružamo inovativna rješenja za decentralizirana klinička istraživanja.Imamo višegodišnje strateško partnerstvo s klijentom iz SAD-a kojem pružamo visoku kvalitetu, učinkovitost i skalabilnost.

Inovativnim rješenjima i iskustvom osnažujemo društvo, organizacije i ljude da ostvare napredak u industriji kliničkih ispitivanja.

Agilathon omogućuje transformativna rješenja za isporuku studija koja pozitivno utječu na živote milijuna. Naš sjajni tim od 150+ inženjera sastoji se od iznimno talentiranih i predanih ljudi. Iako broj naših zaposlenika rapidno raste, naša je kultura duboko ukorijenjena u našim vrijednostima te još uvijek zadržavamo prijateljsko ozračje i međusobno poštivanje.

Statim d.o.o.

OIB: 42874121079
Adresa: Sarajevska 46D

Povezane novosti

Istraži zajednicu