Trendovi i izazovi u B2B marketingu

Sljedeći tjedan, točnije u srijedu 14.04. s početkom u 18 sati, u sklopu STC Talk serije predavanja pričamo o B2B (engl. Business-to-business) marketingu, odnosno trendovima i izazovima u toj industriji.

Gost predavač je Andrei Zinkevich, vrhunski B2B marketinški stručnjak s preko 15 godina radnog staža u marketingu. Predavanje će se održati preko Zoom platforme i FB live streama, a za uključenje putem Zooma obvezna je prijava koju možete izvršiti na linku.

 

Osim trendova i izazova dotaknut ćemo se i:

– Vještina koje mora imati svaki moderni marketer

– Očekivanja koje firme imaju prilikom zapošljavanja marketera

– Ključnih pokazatelja uspješnosti poslovanja (Key Performance Indicators).

O Andreiu

Prije otprilike dvije godine Andrei se s obitelji trajno preselio iz Poljske i skrasio u Solinu. Ne krije koliko je sretan ovdje i koliko voli Split, što dokazuje i činjenica da se vrlo brzo uključio u lokalnu zajednicu, povezao s ljudima i našao prijatelje, a svojim znanjem, iskustvom i kontaktima konstantno doprinosi jačanju cjelokupne zajednice.

S Andreiem smo nedavno snimili i podcast u kojem nam je pričao o svom životu u Splitu s ciljem poticanja i inspiriranja drugih da “posjete najljepši europski grad”, a možete ga pogledati/poslušati na našem YT kanalu.

Od 15 godina marketinškog staža, 8 godina je radio u međunarodnim korporacijama, a 2013. godine samostalno je krenuo u poduzetničke vode i danas ima tri firme te posluje globalno.

Andrei je osoba od koje zaista možemo puno naučiti i njegovi savjeti su zlata vrijedni, stoga nam je iznimna čast što se odazvao našem pozivu i izdvojio vrijeme za predavanje.

Vidimo se!

Iako Andrei hrvatski jezik govori vrlo dobro, zbog lakše i brže komunikacije predavanje će se održati na engleskom jeziku.

Okvirno vrijeme trajanja je 60 minuta, a po završetku predavanja ostavit ćemo dovoljno vremena kako bi Andrei odgovorio na eventualna pitanja sudionika.

Čekamo vaše prijave i veselimo se susretu 14.04. u 18 sati.

Podijeli

O autoru

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)