Sve tajne uspješne developerske karijere doznajte od IT stručnjaka

Novo virtualno izdanje Netokracijine Digitalne karijere na rasporedu je u petak, 4. prosinca, od 11h, a predviđeno vrijeme trajanja je približno 75 minuta.

Digitalna karijera već niz godina u različitim izdanjima okuplja najbolje domaće stručnjake i nove mlade talente hrvatskih fakulteta. Umrežavanje, prakse, poslovi – mnogo toga se realiziralo do sada, ali prije svega Digitalna karijera je tu da novim generacijama prenese znanja i iskustva uspješnih hrvatskih IT tvrtki.

Ovo (virtualno) izdanje organizira Netokracija u suradnji s Udrugom mladih programera pod nazivom DUMP, uz podršku splitskog FESB-a, a tema o kojoj će se pričati je Kako razviti uspješnu developersku karijeru. Fokus će biti na uspješnim pričama, uz uvodno predavanje i panel raspravu stručnjaka iz top hrvatskih IT kompanija.

Generalni partner događaja je hrvatski startup OptimoRoute, koji je početkom godine dobio najveću startup investiciju u Hrvatskoj ikada, a upravo će njihov CEO Marin Šarić održati uvodno predavanje.

Nakon uvodnog predavanja očekuje nas panel rasprava koju će moderirati Ana Marija Kostanić (Netokracija), a sudjelovat će: Marin Šarić, tehnički voditelj Hrvatskog Telekoma Tonći Kučić, CTO agencije SeekandHit Andrej Boboš i predsjednik Udruge DUMP Krešimir Čondić.

S dugogodišnjom karijerom u IT industriji, ovi stručnjaci imaju vrijedna iskustva i znanja za podijeliti tako da je ovo izvrsna prilika da dobijete savjete i praktične primjere iz prve ruke onih koji su prošli sve što vas tek čeka.

Požurite s prijavom!

Prijava za sudjelovanje preko Zoom platforme vrši se na linku, a potom mail-om stižu detalji. 🙂

Ukoliko imate dodatnih pitanja budite ih slobodni poslati na info@netokracija.com

IT studenti i svi vi koje privlači karijera u toj industriji ne propustite ovaj vrijedan događaj!

Podijeli

O autoru

Split Tech City

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.