Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

DUMP Udruga mladih programera formalno je osnovana 2010. od strane mladih ambicioznih studenata željnih učenja i širenja svoga znanja i entuzijazma među lokalnom zajednicom.

Društvo je prepoznalo Udrugu tijekom godina marljivog rada, ponajviše kroz popularne cikluse predavanja, poput Škole osnova programiranja, koji kontinuirano privlače sve više i više polaznika željnih novih vještina.

S vremenom su članovi željeli prenijeti još više svojeg iskustva zainteresiranim pripadnicima zajednice. Tako se rodila ideja DUMP Internshipa, programa gdje članovi na internim predavanjima i radionicama kroz nekoliko mjeseci prenose znanja koja su stekli na različitim projektima Udruge poput FESB sustava i MUP-ove web stranice.

Usmjereni smo na izgradnju zajednice, širenje entuzijazma, suradnju članova i pomoć budućim generacijama.

Svake godine na IT konferenciji DUMP Days okupljamo hrvatsku IT zajednicu. Konferenecija nudi bezbroj prilika za razmjenu znanja i iskustva te stvaranje novih poslovnih veza.

Udruga danas broji skoro 30 članova koji se bave ne samo programiranjem, nego i drugim područjima bitnim za rad, poput dizajna, multimedije i vođenja projekata. 

DUMP Udruga mladih programera

Adresa: Ruđera Boškovića 32, Split
OIB: 61553429925

Povezane novosti

Istraži zajednicu