Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani ─Źlan

DUMP Udruga mladih programera formalno je osnovana 2010. od strane mladih ambicioznih studenata ┼żeljnih u─Źenja i ┼íirenja svoga znanja i entuzijazma me─Ĺu lokalnom zajednicom.

Dru┼ítvo je prepoznalo Udrugu tijekom godina marljivog rada, ponajvi┼íe kroz popularne cikluse predavanja, poput ┼ákole osnova programiranja, koji kontinuirano privla─Źe sve vi┼íe i vi┼íe polaznika ┼żeljnih novih vje┼ítina.

S vremenom su ─Źlanovi ┼żeljeli prenijeti jo┼í vi┼íe svojeg iskustva zainteresiranim pripadnicima zajednice. Tako se rodila ideja DUMP Internshipa, programa gdje ─Źlanovi na internim predavanjima i radionicama kroz nekoliko mjeseci prenose znanja koja su stekli na razli─Źitim projektima Udruge poput FESB sustava i MUP-ove web stranice.

Usmjereni smo na izgradnju zajednice, ┼íirenje entuzijazma, suradnju ─Źlanova i pomo─ç budu─çim generacijama.

Svake godine na IT konferenciji DUMP Days okupljamo hrvatsku IT zajednicu. Konferenecija nudi bezbroj prilika za razmjenu znanja i iskustva te stvaranje novih poslovnih veza.

Udruga danas broji skoro 30 ─Źlanova koji se bave ne samo programiranjem, nego i drugim podru─Źjima bitnim za rad, poput dizajna, multimedije i vo─Ĺenja projekata.┬á

DUMP Udruga mladih programera

Adresa: Ru─Ĺera Bo┼íkovi─ça 32, Split
OIB: 61553429925

Istra┼żi zajednicu