Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

STC FESTIVAL 2023: Rasprodane Early bird ulaznice!

Split Tech City

Split Tech City

08.08.2023.

Još jednom – hvala na povjerenju!

Tek smo počeli otkrivati detalje o programu ovogodišnjeg Split Tech City Festivala, a svih 100 Early bird ulaznica već je rasprodano!

Od danas kupi ulaznice po redovnim cijenama!

Tko nastupa na STC Festivalu?

Kao što već sigurno znaš, treće izdanje Split Tech City Festivala održat će se 8.-9. rujna u Ljetnom kinu Bačvice.

Čeka nas zanimljiv program; dosad smo otkrili da će se kao predavači/ce na pozornicu popeti Ivan Biliškov, Biljana Cerin, Daniel Posavac i Andreas Spechtler.

Predavanja koja organiziramo nisu tu da ispune formu i zadovolje sponzore;

sav naš sadržaj stvara se isključivo za dobrobit i zadovoljstvo publike!

Iako se ne bojimo dosade za vrijeme službenog dijela, s posebnom pozornošću pripremamo i networking dio, u kojem se uvijek događa dodatna čarolija. 🙂

Sva predavanja i panel rasprave prvog dana STC Festivala održat će se na hrvatskom, a drugog dana na engleskom jeziku. 

Kome je STC Festival namijenjen?

Na Split Tech City Festival dobrodošli su svi koji se žele inspirirati uspješnim poduzetničkim pričama iz tech sektora!

Na naš Festival dolazi raznolika publika – od školaraca preko studenata različitih fakulteta do mladih i “malo” starijih profesionalaca.

O čemu se na STC Festivalu priča?

Iako je naš redoviti sadržaj namijenjen ponajviše stručnjacima i entuzijastima iz područja IT-a, marketinga i dizajna, Split Tech City Festival pokriva puno šire teme.

Sadržaj Split Tech City Festivala nije vezan isključivo za IT, već naglasak stavljamo na sveobuhvatan pristup inspirativnim poduzetničkim temama.

Na dosadašnjim izdanjima imali smo prilike slušati o komunikaciji, umjetnoj inteligenciji u arhitekturi, mindfulnessu, mentalnom i tjelesnom zdravlju, osobnom i profesionalnom razvoju… 

U sličnom tonu nastavljamo i ove godine, tako da u publici očekujemo ne samo tech entuzijaste, već i sve koji su željni upijanja drugačijih perspektiva i inspiriranja tuđim poslovnim uspjesima (ali i greškama)!

Ne čekaj zadnji tren, već kupi ulaznicu i uživaj na trećem Split Tech City Festivalu!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti