Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

STC Festival 2023: Pogledaj što bi Antonio Perić-Mažar poručio mlađem sebi!

Split Tech City

Split Tech City

13.10.2023.

Znaš li da je danas petak 13.? Možda ti neke stvari i pođu po krivu, ali mi smo se potrudili da doživiš barem nešto pozitivno. 😀

Naime, od danas snimke cijelog programa trećeg Split Tech City Festivala možeš pogledati na našem YouTube kanalu!

Zadnjih smo tjedana malo-pomalo dodavali sva predavanja i panel rasprave, a sad je vrijeme za šećer na kraju – vani je snimka predavanja koje dan prije Festivala uopće nismo planirali!

Naime, kako to obično biva, neplanirane situacije se događaju u zadnji tren. Nakon što se Ana Bedalov razboljela upravo pred Festival, morali smo osigurati zamjenu – nekoga tko je voljan pomoći i tko je dovoljno iskusan da može pripremiti predavanje u tako kratkom roku.

– Antonio, možeš li nam uskočiti?

– Ali to je već sutra…ma mogu!

I tako je prvi dan završen na najbolji mogući način:

Antonio Perić-Mažar je na 3. Split Tech City Festivalu održao predavanje “Što bih poručio mlađem sebi?”.

Antonio Perić-Mažar je direktor agencije Locastic, koja se bavi razvojem softverskih aplikacija za klijente diljem svijeta, ali i serijski poduzetnik koji stoji iza turističkog startupa Litto.

Redovni je predavač na tehnološkim konferencijama diljem svijeta kao što su PhpDay, SymfonyCamp, PhpUK, DevCon i mnoge druge. Pored toga je suorganizator BlockSplit konferencije i popularnog Tinel meetupa.

Predavanjem “Što bih poručio mlađem sebi?” otkrio je kako se razvijao njegov profesionalni put – od prvih studentskih poslova preko freelancinga do pokretanja agencije Locastic. Mladi su bili oduševljeni njegovim konkretnim savjetima! 

Uživaj u snimci i obavezno se pretplati na Split Tech City YouTube kanal za više zanimljivog sadržaja!

Uz Grad Split, Split Tech City Festival podržale su tvrtke AGILOGetByBusBitcoin Store i EPAM Systems.

Fotografije: Bruno Dubravec

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti