Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Uspjeh za uspjehom: SeekandHit osvojio SomoBorac nagrade i Deloitte priznanje!

Split Tech City

Split Tech City

30.11.2023.

Ulaskom u 16. godinu poslovanja, SeekandHit reda nagradu za nagradom: MIXX, Zlatna Bilanca, SomoBorac, Deloitteova Top 50 lista – pa gdje im je kraj?!

Zadnje SomoBorac nagrade, održane prije koji tjedan, pokazale su se kao više nego poželjni i zasluženi poklon!

Ove godine, u zagrebačkoj Tvornici kulture održana je dodjela SomoBorac nagrada – priznanje za najbolje social mobile kampanje na području Adriatic regije u prethodnih godinu dana. SeekandHit je u ovoj godini nagrađen duplim priznanjem:

u Split su doveli Somo Global i Special Mention by Httpool – glavnu nagradu po kategoriji i glavnu nagradu na razini cijelog natjecanja!

I to je drugi put ove godine da postižu ovakve rezultate, nakon što su krajem proljeća osvojili Zlatnu Bilancu.

17.11.2023., Zagreb – Dodjela nagrada SomoBorac.

Mario Frančešević, osnivač SeekandHita, ističe kako je ponosan što se zaredalo toliko priznanja u ovako kratkom vremenu i smatra da je ovo nagrada svih zaposlenika tvrtke, kojima uz to zahvaljuje na trudu koji ulažu u razne kampanje i održavanje odnosa s klijentima.

Konkretno, SomoBorac nagrade dobili su radi dugoročnog i efikasnog poslovanja s Valamarom, s kojima surađuju skoro 10 godina. Na čelu s Dujom Kundidom, stručnjakom za performance marketing i Joškom Buvom, direktorom marketing odjela u SeekandHitu, digitalno poslovanje Valamara doveli su do razine gdje konstantno rastu dok se ulaganja u samo oglašavanje održava više manje na razinama kojima su poslovali u prethodnim periodima.

Duje smatra da je ovo rezultat višegodišnjeg truda koji se ulaže u razvoj digitalnog segmenta poslovanja Valamara, s kojim su započeli suradnju davne 2015. godine.

“Tijekom godina razvijali smo razne strategije, radili testove, eksperimente sve dok nismo pogodili formulu koja donosi najkvalitetniji rezultat za klijenta”, rekao je. Također dodaje kako je iteracija procesa vrlo bitna. Konstantnim kampanjama, ciljanjem konkretne publike, analizom podataka i optimizacijom procesa, sve je sjelo na svoje mjesto.

17.11.2023., Zagreb – Dodjela nagrada SomoBorac.

Joško Buva dodao je da ovo ne bi bilo moguće bez tima koji se zalaže i iznad očekivanog, ali i klijentove strane koja ima povjerenje u SeekandHit i dopušta da se rade određeni testovi i eksperimenti.

“Mislim da je jako bitno spomenuti da Valamar za nas nije samo klijent, kao što mi za njih nismo samo agencija. Dugoročnom suradnjom, smatram da smo jedni drugima postali strateški partneri i idemo skupa ka istom smjeru – a to je ono što zapravo i ciljamo u SeekandHitu”, rekao nam je Joško.

Kreativnu prijavu projekta možeš vidjeti ovdje, a ako te zanima više o njihovom poslovanju i samoj studiji slučaja, više informacija pronađi na njihovom webu

Dodatno, tijekom pisanja samog članka,

SeekandHit je uvršten i u Deloitteov popis 50 Najbrže rastućih tehnoloških tvrtki Srednje Europe (Deloitte’s Fast 50 CE ranking list)!

Dodijeljena im je nagrada u kategoriji “Impact stars”, odnosno “Zvijezde pozitivnog utjecaja”

Kako Deloitteov izvještaj to definira, u ovu kategoriju uvrštene su tvrtke koje teže stvaranju novih proizvoda ili usluga, posvećene su ostvarivanju vizije napretka te održavanju tehničke izvrsnosti u ključnim područjima društva, kao što su zdravlje, inovacije i slično.

Čestitamo SeekandHitu, samo nastavite tako! 🙂

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti