Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Rocket Insights širi svoj tim; u potrazi je za praktikantima, ali i developerima

Split Tech City

Split Tech City

09.06.2021.

Želiš provesti ljeto učeći nešto novo? Što kažeš na ljetnu praksu u Rocketu?

Ovogodišnja praksa/bootcamp održat će se od 1.7. do 31.08. u uredima tvrtke u Splitu i Zagrebu.

Na stranu formalnosti; traže se mladi talenti spremni na učenje i rad na internim projektima. Praksa je plaćena i svakom praktikantu dodjeljuje se mentor s kojim zajednički prolazi sve; od teorije, prakse pa sve do code review-a.

Kako se prijaviti?

Idealan kandidat je student završne godine fakulteta, a sve što trebate napraviti jest poslati prijavu na mail adresu croatia@deptagency.com uz kratki opis dosadašnjeg iskustva. U ekspresnom roku ćete dobiti odgovor i poziv na upoznavanje! 🙂

Kako vam zvuči godišnji festival u Amsterdamu? Teambuilding? Izleti četvrtkom i puna podrška i prilika za razvoj i napredak? Uspjeli smo vas nagovoriti, priznajte! 🙂

Više o firmi

Rocket Insights ove godine postaje dio Depta, globalne digitalne agencije sa središtem u Amsterdamu i s više od 13 ureda diljem Europe i Amerike. Od samog početka nastoje raditi na vještinama pritom kombinirajući kreativnost i tehnologiju kako bi isporučili proizvode i svojim rješenjima poboljšali poslovanje nekih od najvećih svjetskih brendova poput Samsunga, Hulu, Fox, Google-a, Discovery-a, JBL, Bose, FMI, Levisa, IndigoAM, Circle i dr.

Na ovogodišnjim Webby awards (“Internet Oskari”) osvojili su ukupno 11 nagrada na projektima za Google, Patagoniju, muzej Van Gogha, SteelSeries, GANNI, Honig, Muuto… Najviše u konkurenciji svih digitalnih agencija!

Zahvalite nam kasnije

Sretno svima s prijavom, u iščekivanju smo vaših dojmova! 🙂

P.S. Osim praktikanata, Rocket je u potrazi za novim članovima tima na sljedećim pozicijama: Java Software Engineer, iOS Developer i JavaScript Developer.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti