Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

iOS Mobile Engineer (m/ž)

Dept Hrvatska (https://www.deptagency.com/careers/) traži Mid-Senior level iOS Developera za jedan od naših ureda u Hrvatskoj (Split ili Zagreb).

Kao programer i sam znaš da često postoji nekoliko rješenja za jedan problem. Tražimo ono rješenje koje je najbolje za klijenta ali i rješenje koje najjednostavnije možeš objasniti unutar svojeg tima. Svoje znanje koristiti ćeš kako bi analizirao/la i implementirao/la nova rješenja. Očekujemo da budeš mentor i ostalim mlađim programerima. Pored rada na vlastitim zadacima i projektima, raditi ćeš zajedno s drugim programerima i dizajnerima u integriranim i remote timovima, susrečući se sa raznim featuerima i rješavajući ih kroz sprinteve i daily stand upove.

Da, željni smo pronaći najtalentiranije igrače za igru. No, također formiramo timove i tražimo fit s obzirom na već postojeću kulturu unutar Dept-a. Tražimo nekog tko je spreman doprinijeti ali i učiti, nekog tko nadahnjuje, ima pozitivan stav i otvoren pristup, futurist je po prirodi i voli iz svega i iz svakog izvući najbolje. Shvatili ste, tražimo jedinstvene pojedince koji su u stanju ojačati naš kolektiv.

Definitivno nismo previše od formalnosti. Vjerujemo onome što kolege kažu i smatramo da zdravi prijateljski odnosi i direktna komunikacija dolaze prije svega. Čvrst argument ruši svaku barijeru postavljene hijerarhije. 💪

Što bi bila baš najbolja verzija koju tražimo?

– 4+ godina iskustva kao iOS Developer
– Iskustvo rada i poznavanje Swifta ili/i Objective-C te Reactive programming-a
– Poznavanje OOP-a, mobile landscapea
– Iskustvo u korištenju jedne od navedenih software arhitektura (MVVM, VIPER, MVC)
– Dobro razumijete baze podataka, kako SQL tako i NoSQL
– Iskustvo u radu sa user authorization / authentification-om (bonus OAuth)
– Poznavanje CI/CD principa
– Prethodno iskustvo rada s agilnom metodologijom (Kanban, Scrum)
– Proaktivni ste, analitični problem solver, spremni preuzeti inicijativu
– Timski ste igrač, sa dobrim komunikacijskim vještinama i solidnim znanjem engleskog jezika
– Brzo razmišljate, orijentirani ste na klijenta i spremni ste artikulirano iznijeti svoje mišljenje i objasniti svoje rješenje
– Prednost je ukoliko imate prethodno iskustvo rada u digitalnoj agenciji

Što nudimo?

– Mogućnost rada u jednoj od najbrže rastućih digitalnih agencija u Europi i s nekim od najboljih digitalnih i razvojnih umova u Hrvatskoj i šire. 🙂
– Razmjena znanja, transparentan sustav napredovanja i project ownership
– Pomoć u postavljanju prioriteta i fleksibilnost u radu na različitim projektima
– Mogućnost da radite ono u čemu ste najbolji, dodatno razvijajući svoje vještine
– Zaista kompetitivnu plaću
– Ravnotežu između poslovnog i privatnog života
– Odličnu uredska atmosfera i tim koji vas svakodnevno podržava i gura
– Godišnji team building (usred tjedna a ne onaj kvazi vikendom), društveno korisni projekti i rad za opće dobro
– Fleksibilno radno vrijeme i covid pre/post remote work, bonusi i ostale dodatne pogodnosti ukoliko vam zafale
– Odlazak na godišnji Dept festival u Amsterdamu
– Uredi u Splitu i Zagrebu.

Više o nama:

Mi smo Dept, globalna i ove godine najnagrađivanija digitalna agencija u Europi sa središtem u Amsterdamu i s uredima diljem Europe i Sjeverne i Južne Amerike. Kombiniramo kreativnost i tehnologiju kako bismo isporučili proizvode i svojim rješenjima poboljšali poslovanje vodećih svjetskih brendova poput Samsunga, Google-a, Patagonije, Hulu, Discovery-a, JBL, Bose, FMI, IndigoAM, Circle i dr.

Dept je velika digitalna obitelj, izgrađena na različitosti karaktera, znanja i ličnosti. Radimo zajedno, bodrimo se i svakim danom postajemo sve bolji. Dept osigurava da više od 1500 talentiranih eksperata iz naše industrije radi ono u čemu su dobri i daje im slobodu da u tome postanu još bolji. Volimo ljude koji sami preuzimaju odgovornost, a ne čekaju upute i naredbe. Razvijamo mlade talente, dijelimo znanje, podržavamo se međusobno i podupiremo vas da budete najbolja verzija sebe. Imat ćete priliku raditi s nevjerojatnim timovima koji su istovremeno ambiciozni, zabavni i profesionalni. Zajedno ćemo napraviti najposebnije stvari. 🙂

Ali dosta o nama. Javi nam se mailom na croatia@deptagency.com, pošalji primjere svojih najboljih radova i reci nam nešto više o sebi!

Info

Vrsta zaposlenja
Full time

Prijavi se za posao