O decentraliziranim financijama na Random Blockchain Meetupu

Ako ste među onima koje zanimaju blockchain i nove tehnologije, a sljedećeg ste tjedna u blizini Splita, ne propustite meetup baš za vas!

Naime, 20.8. u 18.30 u The Works Split (Ulica slobode 16A) održat će se Random Blockchain Meetup Split – DeFi edition. 

Najbolje ideje dolaze na kavi

O čemu se točno radi, doznali smo od jednog od organizatora, Edija Sinovčića.

Sama ideja, kako nam je otkrio, nastala je spontano:

Luka Sučić i ja pili smo kavu u mitskog Mythosa, koji izgleda još više mitski kad većinu godine živiš u Zagrebu. Sjedili smo i pričali o raznim temama, od toga kako je Split najbolji grad na svijetu za život (kad većinu godine ne živiš u Splitu, nostalgija je još jača), do toga kako je krema ‘blockchain’ svijeta došla u Split…

Palo im je na pamet kako bi trebali organizirati meetup da upoznaju sve te ljude na jednom mjestu, porazgovaraju o decentralized finance projektima na blockchainu i organiziraju sasvim običan Random Blockchain meetup.

O decentraliziranim financijama

Zamišljeno – isplanirano!

Prvo izdanje ovog meetupa očekuje nas 20.8. u 18.30, a tema će biti DeFi – decentralizirane financije.

Luka Sučić, Edi Sinovčić i Jakov Buratović govorit će o nekoliko zanimljivih i inovativnih tema, među kojima su Ampleforth, Uniswap v2 i Yearn.Finance ($YFI).

Međutim, pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže svojim 15-minutnim izlaganjima ukoliko se bave nekim segmentom koji bi mogao biti zanimljiv sudionicima.

Eksperiment, upravo poput samog ‘blockchaina’, ovaj ‘meetup’ krenuo je iz mitskog Mythosa, a nastavit će se, nadamo se, još dugo. Pozivamo sve ljude dobre volje zainteresirane za ‘blockchain’ i DeFi, kao i sve one koje samo zanima što je ova nova inovativna tehnologija i s nama ‘geekovima’ žele popiti pivu. Luka, Jakov i ja uvest ćemo vas u svijet DeFi-a, a na vama je da dođete otvorenog uma i da zajedno s nama uđete u tehničke i filozofske aspekte ‘blockchain’ tehnologije.

Više o samom meetupu možete pronaći na FB eventu.

Vidimo se 20.8.!

 

Podijeli

O autoru

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih kao izvršna urednica portala Split Tech City. Volonterka u duši, suosnivačica Kluba mladih Split, mama.