Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

MEASURE CAMP SPLIT: Konferencija digitalne analitike i marketinga prvi put u Hrvatskoj!

Split Tech City

Split Tech City

21.03.2024.

U Hrvatsku dolazi Measure Camp, konferencija digitalne analitike i marketinga, čiji je program nepoznat do samog dana konferencije, kada sami sudionici definiraju agendu, teme i vrste predavanja, ovisno o interesima zajednice. 

Ova jedinstvena konferencija digitalne analitike i marketinga obećava sudionicima nezaboravno iskustvo, ističući se svojom dinamičnom i interaktivnom prirodom.

Measure Camp koncept, koji je pokrenut 2012. godine iz želje za dijeljenjem znanja među kolegama u industriji, stiže u Split u svibnju.

Measure Camp Split održat će se 18. svibnja u Mediteranskom institutu za istraživanje života (Meštrovićevo šetalište 45).

Ova nekonvencionalna konferencija pruža izvrsnu priliku za povezivanje s istomišljenicima iz cijelog svijeta. Stručnjaci iz područja digitalne analitike, oglašavanja i trackinga susrest će se kako bi raspravljali o ključnim temama iz industrije, dijelili svoja iskustva i pronalazili rješenja s kojima se susreću u svakodnevnici.

Teme koje će biti u središtu pažnje na splitskom Measure Campu obuhvaćaju širok spektar područja, uključujući pitanja privatnosti i usklađenosti podataka, budućnost digitalnog oglašavanja bez kolačića, napredne tehnike vizualizacije podataka i mnoge druge.

Measure Camp Split obećava biti ne samo mjesto učenja, već i prostor za izgradnju dugoročnih poslovnih veza i partnerstva. 

Karte za događaj su besplatne i bit će puštene u fazama, počevši od 21. ožujka u 9 sati.

Organizator je tvrtka SeekandHit, u partnerstvu s Degordian, Escape i Casumo agencijama.

Više informacija o događaju, kao i mogućnost registracije, dostupno je na službenoj web stranici Measure Camp Split.

Kako biste ostali u tijeku s najnovijim vijestima i aktualnostima vezanim za konferenciju, zapatite Measure Camp na društvenim mrežama –  LinkedInu, Instagramu i Twitteru.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti