Knjige koje ostavljaju trag: Nebojša Veron

Naručujete li hranu preko dobartek.hr platforme?

Sigurno se pitate kakve to sad ima veze s knjigama?

Naime, ovotjedni gost naše rubrike posvećene čitanju je Nebojša Veron, koji stoji iza servisa za naručivanje hrane preko interneta, gore spomenutog dobartek.hr, ali i razvojne agencije Blank. Posjeduje 10+ godišnje iskustvo u razvoju softvera, a prije nešto više od godine dana održao je i predavanje o važnosti komunikacije za poslovni uspjeh na našoj Motivacijskoj konferenciji.

Nebojša Veron bio je predavač na Motivacijskoj konferenciji u organizaciji STC-a 2019. godine.

Sada smo željeli saznati više o njegovim čitalačkim navikama:

“Na žalost, ne čitam često koliko bih htio i trebao. Trudim se pročitati barem jednu knjigu mjesečno, ali često ne uspijem ni toliko.”

Priznao nam je da knjige ne čita uvijek do kraja već da nakon 60-70% pročitane knjige prijeđe na drugu, smatrajući da je glavne poante usvojio.

Knjige koje baš voli i želi pročitati kupi hardcover (sve spomenute u nastavku), a ostale čita na Kindle-u.

Debt: The First 5000 YearsDavid Graeber

Rich Dad Poor DadRobert Kiyosaki

Sapiens: A Brief History of HumankindYuval Harari

Start With WhySimon Sinek

The Internet of MoneyAndreas Antonopoulos

“Za ove naslove sam se odlučio jer su me najviše naučile o poimanju svijeta, novca i digitalnih produkata, tj. svemu onome s čime se svakodnevno bavim.”

Nalazi se na ovom popisu i vaša omiljena knjiga?

Podijeli

O autoru

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)