Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

DUMP Days

DUMP Udruga mladih programera već sedmu godinu uspijeva okupljati najjače tvrtke…

Podijeli s prijateljima

DUMP Udruga mladih programera već sedmu godinu uspijeva okupljati najjače tvrtke tehnološke scene na jednom mjestu u vidu dvodnevne besplatne konferencije DUMP Days, koja će se 26. i 27. svibnja održati na FESB-u.

Svjetski prepoznate tvrtke, poput prvog hrvatskog „jednoroga“ Infobipa, agencije za svijet kripto tehnologija Blank, tvrtke Locastic koja stoji iza besplatnih edukativnih Tinel događaja i agencija s desetljećem iskustva — Profico, među mnogobrojnim su sponzorima ovogodišnjeg izdanja DUMP Daysa.

Ukupno 31 sponzor, deseci globalno cijenjenih predavača te preko 50 otvorenih poslovnih pozicija čeka očekivanih tisuću posjetitelja.

Čak 14 predavanja, 6 praktičnih radionica i dvije panel rasprave čekaju posjetitelje.

Da bi dodatno zaintrigirali sve posjetitelje, dumpovci su organizirali nagradnu igru u kojoj će svi posjetitelji moći sudjelovati.

Svi koji su zainteresirani mogu posjetiti DUMP Days stranicu, registrirati svoje profile i osvojiti prve bodove u nagradnoj igri.

Znaš za neki događaj koji nam je promakao?
Dojavi nam da dopunimo kalendar!