Kako u 2021. izraditi i voditi profitabilnu Google Ads kampanju

Vice Božić, direktor Goads agencije za digitalni marketing, održat će predavanje u sklopu STC talks serije predavanja, a koje je na rasporedu u ponedjeljak 01.03. s početkom u 18 sati.

Tema predavanja bit će vezana za izradu i vođenje profitabilne Google Ads kampanje u 2021. godini. Tijekom predavanja, kroz praktične primjere iz prakse, sudionici će imati priliku upoznati se s najnovijim trendovima i najboljim praksama u kreiranju i vođenju Google Ads kampanja s ciljem generiranja novih leadova i prodaje.

O Vici

Vice je stručnjak za Google Ads i Google Analytics i kako nam je rekao, “jedan od pionira digitalnog marketinga u Hrvatskoj i regiji” s preko 15 godina iskustva u online industriji, a ujedno i predsjednik Udruge VVIT, osnovane 2019. godine s ciljem promicanja, razvitka i unaprjeđenja ICT sektora Vukovarsko-srijemske županije.

Svoje bogato iskustvo i znanje iz područja digitalnog marketinga i analitike voli na praktičan način prenositi kroz predavanja na konferencijama i fakultetima, gostovanjima u podcastima i webinarima, putem seminara na poslovnim učilištima Experta i Mirakul i kolumni u poslovnim časopisima Lider i Poduzetnik.

Iznimno nam je drago što je pronašao vremena za Split Tech City i odazvao se našem pozivu.

Prijava za događaj je obavezna

Prijavu za događaj potrebno je izvršiti ovdje, a po završetku predavanja ostat će dovoljno vremena kako bi Vice odgovorio na sva vaša pitanja!

Vidimo se!

Podijeli

O autoru

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)