Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Kako sastaviti računalo? Naučite uz DUMP!

Split Tech City

Split Tech City

24.02.2021.

DUMP priprema pravu poslasticu za sve zainteresirane za hardver računala! Pridružite se besplatnom LIVE predavanju preko YT kanala DUMP u subotu 6. ožujka; početak je u 16:00 sati, a traje do 20:00 sati.

Tijekom predavanja, mladi dumpovci će sastavljati super računalo, pritom pričajući o najmanjim detaljima hardvera. Proć će se svi individualni aspekti o računalu, poput CPU-a, GPU-a, RAM-a i HDD/SSD memorije. Slažući te komponente, naučit će vas kako ih optimizirati i ostvariti najbolju sinergiju.

Po završetku predavanja, naši predavači će provjeriti znanje svih gledatelja kroz online kviz, a osoba koja najbrže i najtočnije riješi kviz, za nagradu osvaja sastavljeno računalo!

Mladim dumpovcima nije strano organiziranje sličnih ciklusa. U zadnjih deset godina, Udruga educira lokalnu zajednicu o osnovama programiranja, dizajna i čak marketinga.

No pravi vrhunac je njihova svibanjska DUMP Days konferencija koja je najveća IT konferencija na hrvatskome jeziku u našoj regiji. U pravoj tradiciji aktivnosti Udruge, tokom konferencije mladi imaju priliku upoznati profesionalce iz svijeta digitalnih tehnologija, širiti svoje znanje i potencijalno započeti svoju karijeru!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti