Kako sastaviti računalo? Naučite uz DUMP!

DUMP priprema pravu poslasticu za sve zainteresirane za hardver računala! Pridružite se besplatnom LIVE predavanju preko YT kanala DUMP u subotu 6. ožujka; početak je u 16:00 sati, a traje do 20:00 sati.

Tijekom predavanja, mladi dumpovci će sastavljati super računalo, pritom pričajući o najmanjim detaljima hardvera. Proć će se svi individualni aspekti o računalu, poput CPU-a, GPU-a, RAM-a i HDD/SSD memorije. Slažući te komponente, naučit će vas kako ih optimizirati i ostvariti najbolju sinergiju.

Po završetku predavanja, naši predavači će provjeriti znanje svih gledatelja kroz online kviz, a osoba koja najbrže i najtočnije riješi kviz, za nagradu osvaja sastavljeno računalo!

Mladim dumpovcima nije strano organiziranje sličnih ciklusa. U zadnjih deset godina, Udruga educira lokalnu zajednicu o osnovama programiranja, dizajna i čak marketinga.

No pravi vrhunac je njihova svibanjska DUMP Days konferencija koja je najveća IT konferencija na hrvatskome jeziku u našoj regiji. U pravoj tradiciji aktivnosti Udruge, tokom konferencije mladi imaju priliku upoznati profesionalce iz svijeta digitalnih tehnologija, širiti svoje znanje i potencijalno započeti svoju karijeru!

Podijeli

O autoru

Split Tech City

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.