Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Kako efikasno voditi remote sastanke uz pomoć Notiona?

Split Tech City

Split Tech City

09.11.2021.

Sanja Veletanlić

Pozivamo vas da nam se pridružite na Notion radionici koja će se održati u utorak 16.11. u hotelu Ora s početkom u 18 sati. Radionicu će voditi Sanja Veletanlić pokretačica Go2human Hub-a i obožavateljica tehnologije koja je lako primjenjiva u svakodnevnoj optimizaciji poslovnih procesa, što je i jedan od razloga zašto se zaljubila u Notion.

Okvirno vrijeme trajanja je jedan sat, a ostavit ćemo dovoljno vremena kako bi Sanja odgovorila na sve vaše upite.

Na radionici će biti riječ o kreiranju internih sustava dokumentacije pomoću Notiona (tzv. company wiki) koji žive i dišu onako kako dišu timovi koji ga koriste. 

Interni zapisi sami po sebi nisu loši i htjeli mi to ili ne potrebni su nam. Ubrzavaju posao, otklanjaju upitnike i olakšavaju suradnju. Problem nastane kad ti dokumenti nisu živi. Kad ih zaboravimo nakon što ih napišemo.

Na radionici ćemo pokazati:
  • Kako napraviti svoj company wiki koji će članovi tima samostalno održavati i nadopunjavati i konačno: koristiti u svakodnevnom poslu.
  • Osim generalnog pregleda jedne wiki stranice pokazat ćemo i kako u praksi funkcionira jedan dio vezan za interne remote sastanke. Ako sada interne sastanke pripremate pomoću prezentacija, a vodite ih tako da preko Zooma prolazite slide po slide, ti sastanci su vjerojatno mogli biti e-mail. 

Pomoću Notiona remote sastanke možete voditi tako da vrijeme koje tim provede na sastanku bude bolje iskorišteno.

Kako? Pokazat ćemo na radionici. 🙂

O Sanji

Sanja Veletanlić je u svibnju 2021. godine pokrenula Go2human Hub u kojem spaja virtualne asistente (VA) i tvrtke i pomaže im izgraditi dobar i pouzdan poslovni odnos. Prije osnivanja Huba za virtualne asistente, Sanja je i sama dvije godine radila kao virtualni asistent uglavnom za strane tehnološke startupe. Prije toga je 17 godina skupljala iskustvo u korporacijama. 

Prijava je obavezna

Uslijed limitiranog broja sudionika, molimo da ispunite prijavu za radionicu. Vidimo se.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti