Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Workshop: Interni Notion wiki kao živi mozak kompanije

Radionicu će voditi Sanja Veletanlić pokretačica Go2human Hub-a i obožavateljica…

Podijeli s prijateljima

Sanja Veletanlić

Radionicu će voditi Sanja Veletanlić pokretačica Go2human Hub-a i obožavateljica tehnologije koja je lako primjenjiva u svakodnevnoj optimizaciji poslovnih procesa, što je i jedan od razloga zašto se zaljubila u Notion.

Na radionici će biti riječ o kreiranju internih sustava dokumentacije pomoću Notiona (tzv. company wiki) koji žive i dišu onako kako dišu timovi koji ga koriste. 

Interni zapisi sami po sebi nisu loši i htjeli mi to ili ne potrebni su nam. Ubrzavaju posao, otklanjaju upitnike i olakšavaju suradnju. Problem nastane kad ti dokumenti nisu živi. Kad ih zaboravimo nakon što ih napišemo.

Na radionici ćemo pokazati:

– Kako napraviti svoj company wiki koji će članovi tima samostalno održavati i nadopunjavati, i konačno: koristiti u svakodnevnom poslu.

– Osim generalnog pregleda jedne wiki stranice pokazat ćemo i kako u praksi funkcionira jedan dio vezan za interne remote sastanke. Ako sada interne sastanke pripremate pomoću prezentacija, a vodite ih tako da preko Zooma prolazite slide po slide, ti sastanci su vjerojatno mogli biti e-mail. 

Pomoću Notiona remote sastanke možete voditi tako da vrijeme koje tim provede na sastanku bude bolje iskorišteno.

Prijava za radionicu je obavezna, a prijaviti se možete na linku.

 

Znaš za neki događaj koji nam je promakao?
Dojavi nam da dopunimo kalendar!