Kako detektirati prolaznike u svrhu ciljanog marketinga?

U prosincu su se sudionici #Womenintech našalili kako žene na naše meetupe dolaze zbog tema, a muškarci zbog žena. Istina je da ova edukativna druženja privlače i jedne i druge; sudionici se razlikuju ne samo po spolu, već i po razlici u godinama života i karijere, po interesima i područjima kojima se bave. S jedne strane, primjerice, posjećuju nas studenti/ce tehničkih smjerova, dok u predavanjima i networkingu, s druge strane, uživaju i osobe s 20-godišnjim radnim iskustvom koje razmišljaju o poslovnom zaokretu.

Drago nam je da je tako te se nadamo da ćemo i ove godine odabirom tema i predavačica privlačiti raznoliku publiku.

Prva tema koja nas očekuje u ovoj godini je “Umjetna inteligencija u vanjskom oglašavanju“, s čime će nas 30.1. pobliže upoznati Nina Erceg iz tvrtke Include.

Jedan od najvećih ‘buzzworda’ današnjice je umjetna inteligencija. Na predavanju ću objasniti što obuhvaća taj pojam i s kojim alatima je možemo iskoristiti. Isto tako, prikazat ću kako smo u Includeu uz pomoć strojnog učenja i podataka riješili problem ciljanog vanjskog oglašavanja u gradovima“, najavljuje.

Nina Erceg, rodom iz Zadra, završila je Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, a od završetka studija bavi se obradom slike i videa koristeći metode strojnog učenja. Trenutno radi u Includeu i razvija sustav za detekciju prolaznika u svrhu ciljanog marketinga.

Uza sve to, balansira obiteljski i poslovni život.

Ukratko: žena, majka, inženjerka!“, sumira Nina.

Dakle, ako vas zanimaju primjena Umjetne inteligencije i detekcija ljudi u svrhu ciljanog marketinga, ali i kako jedna žena-majka-inženjerka sve to uspijeva, ovo predavanje zasigurno nećete propustiti!

Predavanje će se održati 30.1. s početkom u 18.30 sati u Visokoj školi Aspira (Velika dvorana 2).

Ulaz je besplatan, a prijave su obvezne ovdje.

Zahvaljujemo našoj članici Extension Engine što nas nastavlja podržavati kao sponzor ovog meetupa! 🙂

Vidimo se! 🙂

Podijeli

O autoru

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih kao izvršna urednica portala Split Tech City. Volonterka u duši, suosnivačica Kluba mladih Split, mama.