Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Pozivamo vas na “HealthTech – razvoj i financiranje inovacija MSP-ova”

Split Tech City

Split Tech City

10.12.2021.

NetHub poduzetnički akcelerator za tehnologije u zdravstvu i Medicinski fakultet u Splitu, u suradnji s ICT županijom i zajednicom Split Tech City, u sklopu EU projekata “Razvoj poduzetničkog akceleratora za tehnologije u zdravstvu” i “Razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse na Medicinskom fakultetu u Splitu”, organiziraju događanje “HealthTech – razvoj i financiranje inovacija MSP-ova”.

Cilj događanja je upoznati IT sektor s mogućnostima financiranja inovacija malih i srednjih poduzeća u HealthTech-u sredstvima fondova EU. Direktor NetHub akceleratora, Marko Mimica, predstavit će prisutnima dostupne izvore bespovratnih sredstava za financiranje uvođenja i razvoja rješenja u digitalnom zdravstvu, a načelnik Sektora za implementaciju i unapređenje informacijskih sustava pri Ministarstvu zdravstva Republike Hrvatske, mr. sc. Hrvoje Belani, opisat će trenutno stanje i mogućnosti razvoja digitalnog zdravstva u Republici Hrvatskoj. Događanje će zaključiti koordinatorica NetHub akceleratora, Maja Čurković, predstavljanjem programa studentske poduzetničke prakse koji se razvija na Sveučilištu u Splitu.

Događanje će se održati u četvrtak 16. prosinca 2021. u dvorani B104 Medicinskog fakulteta u Splitu (zgrada B), s početkom u 11:30, u skladu s aktualnim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo o sprječavanju prijenosa bolesti COVID-19.

Broj sudionika je ograničen, stoga požurite i registrirajte se na linku. Prijave su otvorene do 14.12. u 17 sati.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti